Easy Life scoort
4.0 op basis van
216 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Borsbeek

Koken en schoonmaken zijn dingen waar veel mensen tegenwoordig nog maar weinig tijd voor hebben. Om dit allemaal aan het einde van een drukke dag nog te moeten doen, is dan vaak ook een bezigheid die door de meeste mensen niet erg geliefd is. Gelukkig is het mogelijk om op zulke momenten de hulp in te roepen van een poetsvrouw die al deze taken van u kan overnemen.

Betaalbare poetsvrouw in Borsbeek

In Borsbeek kan een poetsvrouw vervelende klusjes zoals stofzuigen, dweilen, strijken, wassen en koken van u overnemen. Ook de boodschappen kunnen voor u gedaan worden. Op die manier hoeft u zelf helemaal niets meer te doen wanneer u thuiskomt. De poetsvrouw heeft namelijk alles al voor u gedaan.

Betalen met dienstencheques

U kunt uw eigen poetsvrouw betalen met een dienstencheque. Dit is een makkelijke manier van betalen, omdat iedere cheque staat voor 9 Euro. Dit is namelijk het uurloon van de poetsvrouw. Ook zijn alle cheques aftrekbaar voor 30 procent. Dit maakt het voor u dan ook weer een stuk voordeliger.

Easy Life Dienstencheques kan voor u een poetsvrouw in Borsbeek regelen. Neem daarom contact met hen op wanneer u interesse heeft in wat meer hulp in het huishouden. U kunt dan heel snel gaan genieten van een stuk meer vrije tijd.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 9000 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid