EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw

De voordelen van een poetsvrouw via EasyLife

Overweegt u om een poetsvrouw in te schakelen, maar twijfelt u nog? Bijvoorbeeld omdat u niet weet wie u over de vloer haalt? Kies dan voor een deskundige en betrouwbare huishoudhulp via EasyLife. Wij selecteren en screenen ons personeel met de uiterste zorg, zodat u zeker bent van een bonafide kracht. Door het vinden van de juiste huishoudhulp aan ons over te laten, bespaart u zich veel tijd en zorgen.

Belastingvoordeel met dienstencheques

Mocht u besluiten om een poetshulp in te schakelen, dan is dit dankzij overheidssteun zeer voordelig. Per prestatie-uur betaalt u slechts 9 euro. Daarbij hebt u ook nog eens recht op een belastingvermindering van 30 % over uw aangekochte dienstencheques. Het netto-uurbedrag is dus nog slechts 6,30 euro.

Het personeel van EasyLife werkt niet in het zwart. Al onze poetshulpen hebben een wettelijke arbeidsovereenkomst en zijn daardoor verzekerd tegen arbeidsongevallen. Verricht u of uw poetshulp momenteel nog zwartwerk? Dan helpen wij met alle plezier het statuut 100% wettelijk in orde te brengen. Zodat alle voordelen van een loontrekkende discreet en eenvoudig binnen handbereik komen.

Hebt u interesse in het inschakelen van een huishoudhulp? Of wilt u meer weten over onze job mogelijkheden? Wij vertellen u er graag alles over!"

Waarom kiezen voor een poetshulp of huishoudhulp via EasyLife?

Misschien heeft u al meerdere poetsvrouwen over de vloer gehad, met teleurstellende ervaringen. Misschien ook twijfelt u, omdat u niet weet wie u in huis haalt. Klinkt dat u bekend in de oren? Kies dan voor een huishoudhulp met dienstencheques via EasyLife! Onze werknemers worden met zorg geselecteerd en gescreend. Dit bespaart u als particulier niet alleen veel tijd, maar ook problemen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Belastingvermindering dankzij dienstencheques

Besluit u een poetshulp of huishoudhulp in te schakelen, dan betaalt u dankzij overheidssteun slechts 9 euro per prestatie-uur. Bovendien geeft de aanschaf van diensten cheques recht op een belastingvermindering van 30 %. Uiteindelijk kost een dienstencheque u nog maar 6,30 euro.

In tegenstelling tot veel poetshulpen die in het zwart werken, heeft het personeel van EasyLife een geldige arbeidsovereenkomst en zijn zij verzekerd tegen arbeidsongevallen.

Ook voor huishoudhulpen die momenteel nog in het zwart werken zijn wij de aangewezen oplossing. Wij brengen in alle discretie uw statuut officieel in orde, zodat u kunt genieten van dezelfde voordelen als iedere andere loontrekkende.

Wilt u meer weten over het inschakelen van een poetshulp via EasyLife? Of heeft u interesse in onze job mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

of bel
0800 62080
Open maandag om 9u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid