Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetshulp Zoersel

Wat is er fijner dan een schoon en opgeruimd huis? Veel mensen ontbreekt het echter aan tijd om alles netjes op orde te houden. Herkent u dat? En bent u op zoek naar een poetshulp in Zoersel die u kan ondersteunen bij uw huishoudelijke taken? Easy Life helpt u graag bij het vinden van een betrouwbare en kundige poetshulp in Zoersel. Wij nemen u dus tijd én moeite uit handen door een poetshulp te zoeken die uw huishoudelijke taken op zich neemt.

Poetshulp betrouwbaar en professioneel

Wanneer u via Easy Life een poetshulp in Zoersel vindt, dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare hulp. De poetshulpen die Easy Life in hun bestand opneemt, zijn uitgebreid gescreend. Zo waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetshulp die bij u thuis komt. Wij zorgen voor een gemotiveerde en enthousiaste poetshulp die betrouwbaar is en goed werk levert.

Taken voor de poetshulp

Een poetshulp is niet alleen handig voor mensen die weinig vrije tijd hebben, maar ook voor mensen die wat ouder zijn of vanwege gezondheid of handicap niet zelf het huishouden op zich kunnen nemen. Easy Life stelt u voor aan een poetshulp die past bij uw wensen. U kunt aangeven waar u hulp bij nodig hebt, zoals bijvoorbeeld stof afnemen, stofzuigen en ramen wassen. Maar de poetshulp kan u ook helpen door het doen van boodschappen of het verzorgen van uw strijk. De poetshulp is dus van grote, toegevoegde waarde!

Werken via dienstencheques

De poetshulp via Easy Life werkt met dienstencheques. Dit betekent dat u de poetshulp betaalt door middel van dienstencheques. Eén gewerkt uur, staat ongeveer gelijk aan één dienstencheques met een waarde van 9 Euro. Een bijkomend voordeel van het werken met dienstencheques, is dat de kosten van de cheques 20% aftrekbaar zijn van de belasting. Dit geeft dus een fiscaal voordeel en werkt ook nog eens heel eenvoudig. Bij de gemeente kunt u tevens navragen of u wellicht in aanmerking kan komen voor een persoonsgebonden budget wat te besteden valt aan de poetshulp die u ondersteunt bij het huishoudelijk werk.

Easy Life maakt het leven gemakkelijker

Wilt u graag gebruikmaken van onze kennis en ons netwerk bij het vinden van een poetshulp in Zoersel? Het aanvragen van een poetshulp gaat eenvoudig en snel via het online aanvraagformulier. Onze medewerkers gaan na het ontvangen van uw aanvraag graag aan de slag om de juiste match te vinden. Easy Life maakt het leven écht gemakkelijker!

of bel
+32 3 385 55 83
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Isabelle V. uit Bertem heeft 23 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Noemie V. uit Zwevegem heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Shari K. uit Maldegem heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Gullu K. uit Hasselt heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Linda V. uit Sint-Truiden heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.