Easy Life scoort
4.2 op basis van
11353 beoordelingen

Poetshulp Wuustwezel

Wilt u de beste poetshulp in Wuustwezel vinden? Slechts twee woorden: Easy Life! Ons gepassioneerd en gedreven team helpt u met alle plezier verder om een gedreven poetshulp (aangepast aan uw regio en specifieke wensen) in te schakelen. Uitstekende kwaliteit, kwaliteitsvolle service en betrouwbaarheid... Dat hoort bij Easy life! Zonder zorgen genieten van een schoon interieur en extra vrije tijd? Check!

Een betrouwbare poetshulp in Wuustwezel?

De belangrijkste basisprincipes wanneer u de expertise van een poetshulp uit Wuustwezel wilt inschakelen? Dat zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid natuurlijk!! Bij Easy Life bent u meteen aan het juiste adres. Wij screenen elke poetshulp vooraleer we met haar aan de slag gaan binnen ons bedrijf. Met onze service in Wuustwezel bent u dus zeker van de juiste poetshulp die aan al onze voorwaarden voldoet.

De vele pluspunten van een poetshulp in Wuustwezel

Nood aan een helpende hand bij het vinden van de juiste poetshulp? Wij zorgen voor een flexibele poetshulp waar u altijd op kunt rekenen, perfect aangepast aan de noden van uw levensstijl. Ook de financiële kant is natuurlijk een bonuspunt. Ons betaalbaar uurtarief kunt u eenvoudig vergoeden met dienstencheques, welke voor een stuk aftrekbaar zijn van de belastingen. Makkelijk, toch?

Easy Life staat voor u klaar

De vriendelijke poetshulpen van Easy Life, dat is en blijft de beste keuze in Wuustwezel. Mail ons, neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of vul het aanvraagformulier in op onze website. Easy Life staat altijd voor u klaar met een antwoord op al uw vragen, inclusief advies en service. Kortom, Easy Life zorgt voor de beste poetshulp!

Poetshulpen van Easy Life

Altijd net dat tikkeltje meer bieden dan onze concurrentie, daar streven we naar bij Easy Life. Alle klassieke opdrachten (het verzorgen van het sanitair, stofzuigen of dweilen bijvoorbeeld) behoren tot het takenpakket van onze professionele poetshulpen. Na intern overleg kunnen andere to do’s (boodschappen doen, strijken of koken bijvoorbeeld) aan het takenpakket worden toegevoegd. Wat u hoeft te doen? Geef uw wensen door aan het team van Easy Life, dan gaan zij op zoek naar uw ideale poetshulp. Alles voor een vriendelijke en uitstekende service dus!

of bel
03 369 92 57
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Annie V. uit Sint-Kruis heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mandy A. uit Bocholt heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lieve K. uit Kalmthout heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Gilbert O. uit Mechelen heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sam K. uit Brussel heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.