Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Wilrijk

Tegenwoordig krijgen veel mensen een steeds drukker bestaan. Wanneer men dan na een lange dag thuiskomt, komt er van het huishouden niet veel meer terecht. Een poetshulp kan op zulke momenten hulp bieden, omdat deze de taken in huis overneemt. Op die manier hoeft u ‘s avonds niets meer te doen, waardoor u meer kunt genieten van uw vrije tijd.

Betaalbare poetshulp in Wilrijk

Een poetshulp zal de dagelijkse taken in huis overnemen. U kunt hierbij denken aan het schoonmaken, zoals dweilen en stofzuigen. Ook andere taken zoals koken, boodschappen doen, strijken en de was doen kunnen voor u gedaan worden. In de regio van Wilrijk kunt u beroep doen op zo’n extra hulp in huis. Op die manier worden een hoop verplichtingen van u overgenomen.

Betalen met dienstencheques

Het betalen met een dienstencheque is voor particulieren een interessante vorm van betaling. Eén dienstencheque staat namelijk voor het uurloon van een poetshulp, dit is 9 Euro. Naast dat dit een erg betaalbaar bedrag is, zijn deze cheques ook nog voor 30% aftrekbaar. Dit maakt het voor u nog eens extra voordelig.

Bent u geïnteresseerd in een poetshulp in Wilrijk, neem dan contact op met Easy Life Dienstencheques. Dankzij deze extra hulp in het huishouden, weet u in ieder geval zeker dat u voortaan nog meer kunt gaan genieten van het leven omdat u meer vrije tijd overhoudt.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid