Easy Life scoort
4.4 op basis van
1907 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Wijnegem

De allerbeste poetshulp in Wijnegem? Daarvoor moet je bij Easy Life zijn! Ons enthousiast team helpt u met alle plezier verder in de zoektocht naar een betrouwbare en professionele poetshulp, aangepast aan wat u precies nodig heeft en regio. Feilloze kwaliteit, betrouwbaarheid en 100% service, dat zijn onze sleutelwoorden. Zorgeloos genieten van een proper interieur en meer vrije tijd? Check!

Op zoek naar een betrouwbare poetshulp in Wijnegem?

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, dat zijn de belangrijkste basisprincipes wanneer u een poetshulp wilt inschakelen, toch? Bij Easy Life bent u meteen aan het juiste adres. Wij screenen namelijk elke mogelijke poetshulp vooraleer we met haar aan de slag gaan binnen ons bedrijf. Met onze service in Wijnegem bent u dus zeker van de juiste poetshulp die aan al onze strenge (maar rechtvaardige) eisen voldoet.

Alle voordelen van een poetshulp in Wijnegem

Kan u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de ideale poetshulp die perfect bij u past? Easy Life zorgt voor een flexibele poetshulp waar u altijd op kunt rekenen, aangepast aan wat u nodig heeft. Ook financieel gezien niets dan pluspunten. Ons betaalbaar uurtarief kunt u eenvoudig vergoeden via dienstencheques (welke trouwens deels aftrekbaar zijn van de belastingen). Eenvoudig, toch?

Poetshulpen van Easy Life: alles wat u nodig heeft (en zoveel meer!)

Wij bieden onze klanten altijd net dat ietsje meer dan onze belangrijkste concurrentie. Alle klassieke taken (stofzuigen, het sanitair onderhouden of ruimtes dweilen bijvoorbeeld) behoren tot het takenpakket van onze enthousiaste poetshulpen. Na overleg kunnen belangrijke to do’s (denk maar aan boodschappen doen, koken of strijken) tot het takenpakket worden toegevoegd. Al wat u hoeft te doen zijn uw wensen doorgeven aan het team van Easy Life, dan gaan zij meteen op zoek naar de perfecte poetshulp. Kortom, alles voor een vriendelijke en uitstekende service!

Easy Life: wij staan altijd voor u klaar

De poetshulpen van Easy Life, dat is en blijft de beste keuze in Wijnegem. Stuur ons een mailtje, neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of vul het online aanvraagformulier in op onze website. Wij staan klaar met een professioneel antwoord op al uw vragen, snelle service en advies. Een propere woning en meer genieten van vrije tijd? Easy Life zorgt voor de beste poetshulp!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid