Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Wetteren

Er gaat niets boven een schoon en opgeruimd huis. Echter, bij de meeste van ons ontbreekt het aan tijd om het huishouden op orde te houden. Door een drukke job, een tijdrovende hobby of een bedrijvig gezin. Herkent u uzelf hierin? Dan wilt u vast een goede en betrouwbare poetshulp in Wetteren die u kan helpen bij uiteenlopende huishoudelijke taken. Laat Easy Life u dan snel en correct helpen bij het vinden van de beste poetshulp in Wetteren. Zij nemen u tijd en moeite uit handen en stellen u snel voor aan een goede poetshulp. Zo hebt u meer tijd over voor de écht belangrijke zaken!

Een eerlijke en bekwame poetshulp

Een poetshulp van Easy Life betekent dat u verzekerd bent van een eerlijke en bekwame poetshulp. De poetshulp heeft een uitgebreide screening doorstaan. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dus gewaarborgd en u kunt het werk zonder zorgen aan de poetshulp overlaten. Als professioneel poetsbureau zorgt Easy Life voor de beste poetshulp in Wetteren!

Uitgebreid takenpakket poetshulp

Een poetshulp kan niet alleen gemakkelijk zijn voor mensen die tijd tekort komen, maar ook voor oudere of mindervalide mensen. De poetshulp die Easy Life aan u voor zal stellen, is niet zomaar een poetshulp. Zij is flexibel en houdt rekening met uw wensen. Bij Easy Life kunt u zelf aangeven waar u het beste hulp bij kunt gebruiken. Dat kunnen standaard huishoudelijke taken zijn, maar in overleg kan de poetshulp ook meer taken op zich nemen. Denkt u daarbij aan boodschappen in huis halen, koken of strijken. Extra service, extra gemak!

Poetshulp uitbetalen met dienstencheques

De poetshulp van Easy Life betaalt u eenvoudig uit met dienstencheques. Dienstencheques zijn een veilig en handig betaalmiddel, dat u ook nog eens een fiscaal voordeel biedt. De cheques kunt u vooraf bestellen en worden bij u thuis bezorgd. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, kunt u voor een deel aftrekken van de belasting. Nóg een extra voordeel van een poetshulp via Easy Life!

Easy Life voor een easy life

Bent u overtuigd van de uitgebreide service en hoogstaande kwaliteit van Easy Life? Zoek dan zelf niet langer naar een poetshulp in Wetteren, maar laat dit over aan dit professioneel poetsbureau. Gespecialiseerde medewerkers gaan direct voor u aan de slag om de beste poetshulp in Wetteren voor u te vinden. Profiteer van de vele voordelen en geniet van een propere woning en meer vrije tijd!

of bel
+32 9 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Fadumo A. uit Diegem heeft 20 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bram D. uit Brugge heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Amaury M. uit Amay heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Frans B. uit Wakken heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mariette V. uit Leuven heeft 31 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.