Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Waregem

Bent u op zoek naar een poetshulp in Waregem? Dan maakt Easy Life het u graag gemakkelijk! Dit professionele poetsbureau stelt u met plezier voor aan een degelijke en betrouwbare poetshulp in Waregem. Zo houdt u meer tijd over voor uw drukke job, uw gezin of uw hobby’s en bent u daarnaast verzekerd van de beste hulp in de huishouding. Dat is dubbel en zorgeloos genieten!

Professionele poetshulp in Waregem

Een poetshulp vinden in Waregem is misschien niet zozeer moeilijk, maar het vinden van een professionele hulp die tevens betrouwbaar is, is soms minder eenvoudig. Easy Life heeft een groot bestand met poetshulpen, die allen een zorgvuldige screening doorstaan hebben. Zo worden kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd en kunt u uw huishouden zonder zorgen overlaten aan de poetshulp. Dat is echt Easy Life!

Poetshulp van Easy Life biedt méér

Waarschijnlijk denkt u dat een poetshulp over het algemeen de standaard huishoudelijke taken uitvoert, zoals stof afnemen, stofzuigen en het sanitair kuisen. Maar, een poetshulp van Easy Life kan veel meer voor u betekenen. Hoe fijn zou het zijn als uw strijk gedaan wordt, uw boodschappen in huis gehaald worden en uw maaltijd voor die dag klaargezet is? In overleg kan de poetshulp van Easy Life ook dit soort taken van u overnemen, zodat u nog meer kunt genieten van uw extra vrije tijd.

Easy Life: enkel en alleen voordelen!

Professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een poetshulp van Easy Life u kan bieden. De werkuren van de poetshulp zijn uit te betalen met dienstencheques, waarvan de kosten ook nog eens een belastingvoordeel opleveren! Naast dit belastingvoordeel, zijn dienstencheques ook nog eens een gemakkelijk betaalmiddel en u hoeft niet steeds contant geld in huis te halen. Wat een gemak, dat is Easy Life.

Easy Life vindt de beste poetshulp in Waregem

Bent u enthousiast geraakt en wilt u graag ook profiteren van alle voordelen die een poetshulp van Easy Life kan bieden? Wacht u dan niet langer en vul het online aanvraagformulier in. U kunt ook telefonisch overleggen en uw wensen aangeven bij de gedreven medewerkers van Easy Life. Zij gaan direct voor u aan de slag om de beste poetshulp in Waregem te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Geniet van meer vrije tijd en een propere woning!

of bel
+32 5 696 04 66
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Bo V. uit Berlare heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tineke V. uit Nijlen heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sophie M. uit Oostmalle heeft 24 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sylvie V. uit Betekom heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Frans B. uit Wakken heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.