EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp vacatures Schilde

Op zoek naar poetshulp jobs in Schilde?

Ben je op zoek naar een interessante job? Zoek je zekerheid, maar ook afwisseling en toekomstperspectief? Maak dan kennis met EasyLife. Want EasyLife is een dynamisch dienstenchequesbedrijf in Vlaanderen. Wij bezitten een uitgebreid kantorennetwerk en hebben meer dan 1.500 poetshulpen in dienst. Doordat de vraag naar onze diensten alsmaar groeit, zijn wij steeds op zoek naar poetshulpen. Ben jij gemotiveerd? Kun je je verstaanbaar maken in het Nederlands? Houd je van orde en netheid, en werk je graag met mensen? In dat geval zul je je zeker thuisvoelen in Schilde!

Werken met dienstencheques is prettig werken!

Onze cliënten betalen met dienstencheques. Dit betaalmiddel wordt gesubsidieerd door de federale overheid. Zo wordt zwartwerk tegengegaan en wordt witwerk aangemoedigd. Ook maken deze cheques het voor particulieren aantrekkelijk om een poetshulp in te schakelen. Wat betekent dit voor jou?
Kom je bij ons werken, dan ga je officieel in loondienst. Daardoor heb je toegang tot alle rechten van een loontrekkende. Je werkuren kunnen flexibel worden ingedeeld. Werken bij EasyLife, dat betekent: werken in je eigen regio, voltijds of deeltijds, waar en wanneer je wilt. We bieden je een job boordevol afwisseling, met oog voor jouw talent!

Wil je meer weten? Via ons contactformulier kun je je gegevens achterlaten!"

of bel
03 385 55 83
Vandaag nog open tot 18u

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid