EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp vacatures Maldegem

Poetshulp vacatures in Maldegem

Ben je op zoek naar een afwisselende en flexibele job? Maak dan zeker kennis met onze organisatie. EasyLife is een snelgroeiend dienstencheques bedrijf in Vlaanderen. De vraag naar onze dienstverlening neemt toe, en daarom zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Momenteel hebben wij enkele poetshulp vacatures in Maldegem.
Ben jij actief en gemotiveerd? Zet je je graag in voor anderen? En heb je plezier in poetsen? Dan zul je je zeker snel thuisvoelen bij EasyLife. Een job bij EasyLife betekent onderdeel zijn van een hecht team. Wij bieden je een stimulerende werkomgeving met alle ruimte om je talenten te ontwikkelen.

Werken als poetshulp: iets voor jou?

Als poetshulp zet je je in voor het huishouden bij mensen thuis. Je bezoekt je klanten zelfstandig en verricht je taken in samenspraak met de cliënt. Het uurrooster is flexibel en kan worden aangepast aan jouw mogelijkheden. Je kunt voltijds of deeltijds werken, op tijdstippen dat het jou schikt. Dit maakt dat werken met dienstencheques goed te combineren is met andere activiteiten.
Kom je ons team versterken, dan dragen wij zorg voor een officieel arbeidscontract. Je kunt rekenen op een goede en correcte verloning, sociale verzekeringen en vele extralegale voordelen.

Ben je geïnteresseerd? Laat dan zeker iets van je horen!"

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid