Easy Life scoort
4.0 op basis van
216 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp vacatures Londerzeel

Poetshulp vacatures in Londerzeel

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke job? Maak dan snel kennis met onze poetshulp vacatures in Londerzeel! Easylife is een bedrijf in Vlaanderen dat werkt met dienstencheques. Steeds meer particulieren ontdekken onze dienstverlening, en daardoor zijn wij steeds op zoek naar nieuw personeel.
Ben jij graag in beweging? Heb je oog voor orde en netheid? En zet jij je met alle plezier in voor anderen? Dan voel jij je zeker snel thuis bij Easylife. Werken bij Easylife betekent deel uitmaken van een hecht team. En niet onbelangrijk: Easylife is een bedrijf met oog voor talent.

Wat bieden wij?

Als poetshulp voor Easylife ontferm je je over het huishouden bij de mensen thuis. Je hebt zoveel mogelijk een vaste klantenkring. Hier werk je zelfstandig in samenspraak met de cliënt. Je urenrooster is flexibel en wordt opgesteld in overleg. Dit maakt dat je zowel deeltijds als voltijds kunt werken, op tijdstippen die aansluiten bij je mogelijkheden. Werken met dienstencheques is daarom uitstekend te combineren met andere activiteiten, zoals een bestaan als zelfstandige in bijberoep. Kom je bij ons in dienst, dan zorgen wij voor een officieel arbeidscontract. Dat betekent: een goede en correcte verloning, sociale zekerheid en diverse extralegale voordelen.

Interesse? Aarzel niet en neem contact met ons op!"

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 9000 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid