Easy Life scoort
4.4 op basis van
1875 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp vacatures Londerzeel

Poetshulp vacatures in Londerzeel

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke job? Maak dan snel kennis met onze poetshulp vacatures in Londerzeel! Easy Life is een bedrijf in Vlaanderen dat werkt met dienstencheques. Steeds meer particulieren ontdekken onze dienstverlening, en daardoor zijn wij steeds op zoek naar nieuw personeel.
Ben jij graag in beweging? Heb je oog voor orde en netheid? En zet jij je met alle plezier in voor anderen? Dan voel jij je zeker snel thuis bij Easy Life. Werken bij Easy Life betekent deel uitmaken van een hecht team. En niet onbelangrijk: Easy Life is een bedrijf met oog voor talent.

Wat bieden wij?

Als poetshulp voor Easy Life ontferm je je over het huishouden bij de mensen thuis. Je hebt zoveel mogelijk een vaste klantenkring. Hier werk je zelfstandig in samenspraak met de cliënt. Je uurrooster is flexibel en wordt opgesteld in overleg. Dit maakt dat je zowel deeltijds als voltijds kunt werken, op tijdstippen die aansluiten bij je mogelijkheden. Werken met dienstencheques is daarom uitstekend te combineren met andere activiteiten, zoals een bestaan als zelfstandige in bijberoep. Kom je bij ons in dienst, dan zorgen wij voor een officieel arbeidscontract. Dat betekent: een goede en correcte verloning, sociale zekerheid en diverse extralegale voordelen.

Interesse? Aarzel niet en neem contact met ons op!"

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid