Easy Life scoort
4.2 op basis van
22519 beoordelingen

Poetshulp Vacatures Kortrijk

De beste poetshulp vacatures in Kortrijk vindt u bij Easy Life. Dit professioneel poetsbureau biedt vacatures voor elke poetshulp in Kortrijk. Een job waarbij u zelf aangeeft hoeveel uur u per week beschikbaar bent en waarbij u een uurrooster op maat ontvangt. En, niet te vergeten: met het beste loonpakket binnen de markt!

Alle poetshulp vacatures in Kortrijk

Professioneel, servicegericht en betrouwbaar: dat is Easy Life. Binnen de markt staat dit poetsbureau als hoogwaardig bekend en dat wil het bureau graag zo houden. Zij nemen dus enkel de beste poetshulpen aan! Daar tegenover staat natuurlijk dat zij goed voor hun werknemers zorgen. Easy Life biedt uitstekende poetshulp vacatures in Kortrijk met een concurrerend salaris en vele extra’s in het loonpakket!

Uurrooster op maat

Zoekt u poetshulp vacatures in Kortrijk, waarbij u zelf uw uren kunt bepalen? Welkom bij Easy Life! Treedt u in dienst bij dit professioneel poetsbureau, dan kunt u het aantal uur dat u inzetbaar bent aangeven en er wordt rekening gehouden met uw voorkeuren. Het resultaat is een uurrooster op maat, dat aansluit bij uw persoonlijke leven en dagelijkse activiteiten. De poetshulp vacatures in Kortrijk zijn dus zeer goed te combineren met uw gezin!

Uw job dicht bij huis

Zo min mogelijk reistijd naar uw job als poetshulp. Geen onnodige wachttijden, geen lange files. De tijd die u bespaart door dicht bij huis te werken, kunt u natuurlijk veel beter besteden! Easy Life zoekt daarom de beste poetshulp vacatures in Kortrijk, dicht bij huis. Maar ook in andere steden en dorpen kunt u terecht om te werken als poetshulp. Geeft u uw voorkeur aan bij de medewerkers van Easy Life en zij gaan op zoek naar de beste werkplek voor u.

Een uitgebreid loonpakket

Als poetshulp van Easy Life verdient u het beste. Daarom wordt u een zeer competitief uurloon geboden en geniet u daarnaast van nog vele andere voordelen. Werkt u als poetshulp via Easy Life, dan werkt u volgens de wettelijke regels. U bouwt aan uw pensioen en krijgt een goede hospitalisatieverzekering. Ook krijgt u ieder jaar vakantiegeld en een eindejaarspremie. Wanneer u kosten maakt aan reizen naar uw job, dan hebt u recht op een transportvergoeding. De tijd tussen twee klanten in wordt vergoed en ook voor uw werkkledij wordt gezorgd. En laatst, maar niet het minst: Easy Life biedt elke werknemer een basisopleiding, trainingen en coaching op de werkvloer! Waar wacht u nog op? De beste poetshulp vacatures in Kortrijk vindt u bij Easy Life!

Meldt u aan!

Easy Life biedt de beste poetshulp vacatures in Kortrijk, dat staat vast. Meldt u daarom snel aan, zodat u -samen met 1.600 collega’s- Vlaanderen kunt laten schitteren!

of bel
+32 5 696 07 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Christina G. uit Wachtebeke heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fadumo A. uit Diegem heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Evelien D. uit Lotenhulle heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marijke D. uit Puurs heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karin M. uit Zele heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.