Poetshulp vacatures Gent

Poetshulp vacatures in Gent

Poetsen, boodschappen doen of strijken: doe jij het met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp zeker iets voor jou! Wegens groei is Easy Life op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen in Gent. Er zijn zowel voltijdse als deeltijdse mogelijkheden, de uren kunnen worden bepaald in overleg. Als poetshulp in Gent ontferm je je over het huishouden van particulieren. Je werkt goeddeels zelfstandig en verricht je taken in overleg met de cliënt. Ervaring is een voordeel, maar niet beslist noodzakelijk. De juiste motivatie staat bij ons centraal.

Werken met dienstencheques: ons aanbod

Werken als huishoudhulp met dienstencheques biedt je alle voordelen van een vaste job. Zo ontvang je een correcte verloning, transportvergoeding, vakantiegeld, een eindejaarspremie en vele extralegale voordelen. Je werkt flexibel, zelfstandig en wanneer het jou schikt. Dit maakt een job bij Easy Life bij uitstek geschikt om te combineren met andere activiteiten. En vanzelfsprekend behoort een voltijdse job ook tot de mogelijkheden!
Wil jij graag de persoon zijn die bij onze klanten het verschil maakt? Houd je van afwisselend werk met oog voor de toekomst? Wacht dan niet langer en laat het ons weten!

Wil je meer weten over onze poetshulp vacatures in Gent? Laat dan hier je gegevens achter. Samen kijken we graag naar jouw mogelijke toekomst bij Easy Life.

of bel
09 388 93 88
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Claudia V. uit Kalmthout heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ann V. uit Hoboken heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Walter V. uit Veerle heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jan L. uit Hamme heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ellen F. uit Budingen heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.