Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetshulp vacatures Brugge

Poetshulp vacatures in Brugge

Easy Life is een dienstencheques bedrijf dat gevestigd is in Brugge. Onze poetshulpen komen bij de gezinnen thuis. Wij hebben een divers kantorennetwerk verspreid over Vlaanderen, en steeds meer mensen maken gebruik van onze diensten. Heb jij ook interesse om ons team te komen versterken?

Poetshulp met dienstencheques: iets voor jou?

Is dit jouw profiel? Je bent nauwgezet, accuraat en kunt goed plannen. Je bent flexibel, discreet en klantgericht. Dan zul jij je zeker snel thuisvoelen in je nieuwe job bij Easy Life. De juiste instelling is voor ons belangrijker dan diploma's.
Als poetshulp in Brugge werk je in je eigen regio. Je staat in voor het huishouden van diverse gezinnen. Tot je werkzaamheden behoort onder meer: het ontstoffen van vloeren, meubels en tapijten, het reinigen van het sanitair, kleine verstelwerkzaamheden en de dagelijkse boodschappen.
Als werknemer bij Easy Life kun je rekenen op een officieel contract. Wij bieden je een stipte loonsbetaling, een flexibel uurrooster met ruimte voor eigen inspraak, gezellige werkadressen en een adequate persoonlijke begeleiding. Heb je zin om deel uit te maken van een enthousiast team?

Wil je reageren op onze poetshulp vacatures in Brugge? Kijk dan snel verder, en vul het contactformulier in. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!"

of bel
+32 5 096 04 05
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Elodie V. uit Evere heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kate S. uit Merchtem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Shari K. uit Maldegem heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Julie E. uit Sint-Gillis heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Linda V. uit Sint-Truiden heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.