Easy Life scoort
4.2 op basis van
11398 beoordelingen

Poetshulp vacatures Brugge

Poetshulp vacatures in Brugge

Easy Life is een dienstencheques bedrijf dat gevestigd is in Brugge. Onze poetshulpen komen bij de gezinnen thuis. Wij hebben een divers kantorennetwerk verspreid over Vlaanderen, en steeds meer mensen maken gebruik van onze diensten. Heb jij ook interesse om ons team te komen versterken?

Poetshulp met dienstencheques: iets voor jou?

Is dit jouw profiel? Je bent nauwgezet, accuraat en kunt goed plannen. Je bent flexibel, discreet en klantgericht. Dan zul jij je zeker snel thuisvoelen in je nieuwe job bij Easy Life. De juiste instelling is voor ons belangrijker dan diploma's.
Als poetshulp in Brugge werk je in je eigen regio. Je staat in voor het huishouden van diverse gezinnen. Tot je werkzaamheden behoort onder meer: het ontstoffen van vloeren, meubels en tapijten, het reinigen van het sanitair, kleine verstelwerkzaamheden en de dagelijkse boodschappen.
Als werknemer bij Easy Life kun je rekenen op een officieel contract. Wij bieden je een stipte loonsbetaling, een flexibel uurrooster met ruimte voor eigen inspraak, gezellige werkadressen en een adequate persoonlijke begeleiding. Heb je zin om deel uit te maken van een enthousiast team?

Wil je reageren op onze poetshulp vacatures in Brugge? Kijk dan snel verder, en vul het contactformulier in. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!"

of bel
050 96 04 05
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Lies D. uit Wingene heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Emma B. uit Hasselt heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lisette A. uit Zoutleeuw heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Evy D. uit Berlare heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carolien D. uit Mortsel heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.