Poetshulp vacatures Borsbeek

Werken met dienstencheques: iets voor jou?

Easy Life is exclusief gespecialiseerd in huishoudhulp via dienstencheques bij particulieren thuis. We hebben diverse kantoren verspreid over Vlaanderen. Momenteel hebben we meer dan 1.500 huishoudhulpen in dienst, en dat aantal neemt nog altijd toe. De reden? De meeste poetshulpen kiezen voor Easy Life omwille van het goede loon en de uitstekende loonvoorwaarden, de prettige sfeer en de goede begeleiding van iedere werknemer. Wij bieden een stipte loonsbetaling, inspraak in het eigen uurrooster, opleidingsmogelijkheden en werk in je eigen regio. Dit alles niet zonder reden, want onze poetsdames zijn onze grootste troef!

Poetshulp vacatures in Borsbeek

Wegens groei hebben wij enkele poetshulp vacatures in Borsbeek. Ben jij sterk gemotiveerd en heb je oog voor orde en netheid? Dan zul jij je zeker thuis voelen in ons team.
Als poetshulp bij Easy Life werk je goeddeels zelfstandig. In overleg met de klanten verricht je diverse werkzaamheden, zoals poetsen, ramen lappen, strijken of stofzuigen. Maar ook de dagelijkse boodschappen of het bereiden van maaltijden kan van je worden gevraagd. Je werkt in je eigen regio bij een vaste klantenkring. En mocht je hulp en advies nodig hebben, dan kun je altijd rekenen op de steun van je persoonlijke coördinator.
Zin in een boeiende job? Bij ons zijn er diverse mogelijkheden, zowel voltijds als deeltijds. Meer weten? Kijk dan snel verder!"

of bel
03 322 50 22
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Hilde V. uit Overijse heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lies D. uit Tielt heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Emilia P. uit Kortemark heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ellen F. uit Budingen heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sarah B. uit Aalbeke heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.