EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp vacatures Aalter

Poetshulp vacatures in Aalter

Nog altijd op zoek naar een leuke job? Maak dan kennis met onze organisatie! EasyLife is een dienstencheques bedrijf met diverse vestigingen in Vlaanderen. Omdat de vraag naar onze dienstverlening toeneemt, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe poetshulpen. Momenteel hebben wij poetshulp vacatures in Aalter.
Ben jij gemotiveerd en actief? Zet je je graag in voor het huishouden van anderen? En kun je goed zelfstandig je werk organiseren? Dan voel je je vast snel thuis bij EasyLife. Wij bieden je een hecht team, goede ondersteuning en een stimulerende werkomgeving. Zo krijgt je talent alle ruimte.

Een job als poetshulp: iets voor jou?

Als poetshulp in Aalter kom je bij de mensen thuis. Je verricht je taken in overleg met de cliënt en bezoekt je klanten zelfstandig. EasyLife biedt je een flexibel uurrooster dat kan worden afgestemd op jouw mogelijkheden. Dit betekent werken op de dagen en in het aantal uren dat jou schikt. Werken met dienstencheques is daarom bij uitstek te combineren met andere activiteiten. Maar ook een voltijdse betrekking behoort tot de mogelijkheden!
Indien je ons team komt versterken krijg je een wettelijk arbeidscontract. Je kunt dus rekenen op een gepaste verloning, sociale zekerheid en vele extralegale voordelen.

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid