Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Turnhout

Herkent u dit: altijd druk in de weer, op uw werk, maar ook thuis? Bent u daarom regelmatig vermoeid en wilt u liever wat meer tijd overhouden voor familie, vrienden en ontspanning? Dan is het wellicht tijd voor een poetshulp. Ook als u lichamelijk niet in staat bent om uw huishouden op orde te houden, dan is een poetshulp vinden de uitkomst. Wij horen vaak dat het vinden van een goede poetshulp in Turnhout niet gemakkelijk is. Graag nemen wij de zoektocht naar de perfecte poetshulp uit handen en stellen wij u voor aan een betrouwbare poetshulp in Turnhout, zodat u snel van meer vrije tijd kunt genieten!

Poetshulp en dienstencheques

De poetshulp in Turnhout die u via Easy Life voorgesteld krijgt, werkt met dienstencheques. Dit houdt in dat u de poetshulp betaalt door middel van dienstencheques. Eén cheque staat gelijk aan 9 Euro, wat ongeveer het uurtarief van de poetshulp zal bedragen. Uitbetaling gaat dus eenvoudig, maar dat is niet het enige voordeel. Dienstencheques zijn 20% aftrekbaar van de belasting en bieden dus een fiscaal voordeel. Tevens kunt u bij uw gemeente navragen of u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget dat u kunt besteden aan een poetshulp die u helpt bij huishoudelijk werk.

Werkzaamheden poetshulp

De huishoudelijke taken die de poetshulp in Turnhout van u over kan nemen, zijn niet alleen de standaard werkzaamheden, zoals stof afnemen en stofzuigen. Ook taken als boodschappen doen, uw maaltijd bereiden of uw strijk verzorgen, behoren tot de mogelijkheden. Wanneer Easy Life een poetshulp voor u heeft gevonden, kunt u de exacte werkzaamheden in overleg bepalen. Dit alles via dienstencheques. Zo maakt de poetshulp uw huishouden eenvoudiger en efficiënter!

Professionele en betrouwbare poetshulp

Als u via Easy Life een poetshulp in Turnhout vindt, dan weet u dat deze hulp professioneel en betrouwbaar is. De poetshulpen in ons bestand, zijn toegelaten na een uitgebreide screening, om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. U kunt dus rekenen op een gemotiveerde poetshulp die goed werk levert en betrouwbaar is. Het aanvragen van een poetshulp in Turnhout gaat eenvoudig en snel via het online aanvraagformulier. Onze medewerkers gaan na het ontvangen van uw aanvraag snel aan de slag om de juiste match te vinden. Easy Life maakt uw leven écht eenvoudiger!

of bel
+32 1 449 04 28
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Sofie M. uit Beveren heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jean V. uit Duffel heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Inneke V. uit Lichtervelde heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Gwladys C. uit Wavre heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jos C. uit Tessenderlo heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.