EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Torhout

Wilt u graag een poetshulp in Torhout vinden, omdat u tijd te kort komt om het huishouden zelf op orde te houden? Of bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten? Bespaar tijd en moeite en laat het zoeken naar de beste poetshulp in Torhout aan EasyLife over!

Ervaren en eerlijke poetshulp

Een poetshulp vinden is misschien niet moeilijk. Maar het vinden van een poetshulp die hard en nauwkeurig werkt en daarnaast ook betrouwbaar is, is een minder eenvoudige klus. Gelukkig kan EasyLife u uitstekend van dienst zijn. EasyLife heeft namelijk een uitgebreid netwerk aan poetshulpen, ook in Torhout. Deze poetshulpen zijn pas toegelaten tot het EasyLife bestand, nadat zij gescreend zijn en voldoen aan de strenge eisen van dit bedrijf. Graag stelt EasyLife u voor aan een ervaren en eerlijke poetshulp in Torhout!

Meer tijd door een poetshulp

Een poetshulp verzorgt vaak de standaard huishoudelijke taken, zoals het schoonmaken van het sanitair, stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar, wat zou het gemakkelijk zijn als de poetshulp ook andere taken van u over kan nemen. Stelt u zich eens voor als de poetshulp ook uw boodschappen in huis kan halen, uw strijk kan verzorgen of uw maaltijd kan bereiden. Een poetshulp van EasyLife neemt ook dit soort zaken graag van u over. EasyLife maakt het leven dus echt een stuk gemakkelijker!

Easylife: extra voordelen!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een poetshulp via EasyLife u biedt. Ook de wijze van betalen levert u een voordeel. De poetshulp betaalt u met dienstencheques, waarbij één cheque van 9 Euro gelijk staat aan één gewerkt uur. Een gunstig tarief en een eenvoudige manier van betalen. U hoeft geen contant geld in huis te halen en dienstencheques zijn gemakkelijk te bestellen. De kosten die u maakt voor de aanschaf van dienstencheques zijn daarnaast ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een poetshulp wel heel aantrekkelijk!

Een poetshulp in Torhout: Easylife!

Het is dus zeer gunstig om een poetshulp via EasyLife in te schakelen. Wilt u graag, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, genieten van een proper huis en meer vrije tijd? Vult u dan snel het aanvraagformulier in en de medewerkers van EasyLife gaan direct voor u aan de slag om de beste poetshulp in Torhout te vinden. Eenvoudig, betrouwbaar en snel, dat is EasyLife!

of bel
050 96 04 05
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid