Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Torhout

Wilt u graag een poetshulp in Torhout vinden, omdat u tijd te kort komt om het huishouden zelf op orde te houden? Of bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten? Bespaar tijd en moeite en laat het zoeken naar de beste poetshulp in Torhout aan Easy Life over!

Ervaren en eerlijke poetshulp

Een poetshulp vinden is misschien niet moeilijk. Maar het vinden van een poetshulp die hard en nauwkeurig werkt en daarnaast ook betrouwbaar is, is een minder eenvoudige klus. Gelukkig kan Easy Life u uitstekend van dienst zijn. Easy Life heeft namelijk een uitgebreid netwerk aan poetshulpen, ook in Torhout. Deze poetshulpen zijn pas toegelaten tot het Easy Life bestand, nadat zij gescreend zijn en voldoen aan de strenge eisen van dit bedrijf. Graag stelt Easy Life u voor aan een ervaren en eerlijke poetshulp in Torhout!

Meer tijd door een poetshulp

Een poetshulp verzorgt vaak de standaard huishoudelijke taken, zoals het schoonmaken van het sanitair, stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar, wat zou het gemakkelijk zijn als de poetshulp ook andere taken van u over kan nemen. Stelt u zich eens voor als de poetshulp ook uw boodschappen in huis kan halen, uw strijk kan verzorgen of uw maaltijd kan bereiden. Een poetshulp van Easy Life neemt ook dit soort zaken graag van u over. Easy Life maakt het leven dus echt een stuk gemakkelijker!

Easy Life: extra voordelen!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een poetshulp via Easy Life u biedt. Ook de wijze van betalen levert u een voordeel. De poetshulp betaalt u met dienstencheques, waarbij één cheque van 9 Euro gelijk staat aan één gewerkt uur. Een gunstig tarief en een eenvoudige manier van betalen. U hoeft geen contant geld in huis te halen en dienstencheques zijn gemakkelijk te bestellen. De kosten die u maakt voor de aanschaf van dienstencheques zijn daarnaast ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een poetshulp wel heel aantrekkelijk!

Een poetshulp in Torhout: Easy Life!

Het is dus zeer gunstig om een poetshulp via Easy Life in te schakelen. Wilt u graag, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, genieten van een proper huis en meer vrije tijd? Vult u dan snel het aanvraagformulier in en de medewerkers van Easy Life gaan direct voor u aan de slag om de beste poetshulp in Torhout te vinden. Eenvoudig, betrouwbaar en snel, dat is Easy Life!

of bel
+32 5 096 04 05
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Katrien T. uit Tielt-Winge heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Daniel B. uit Tessenderlo heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jodie K. uit Boechout heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lorenzo L. uit Wavre heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

An H. uit Lier heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.