Easy Life scoort
4.2 op basis van
11398 beoordelingen

Poetshulp Tessenderlo

Op zoek naar de allerbeste poetshulp uit Tessenderlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het team van Easy life is gepassioneerd, gedreven en houdt van een enthousiaste en no-nonsense aanpak. Wij helpen u graag verder om de perfecte poetshulp (aangepast aan uw regio en specifieke wensen) te vinden. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een vriendelijke service horen standaard bij Easy Life. Klaar om te genieten van een propere woonst? Let’s go!

De pluspunten van een poetshulp in Tessenderlo

Kan u wel wat extra hulp gebruiken tijdens het uitvoeren van verschillende huishoudelijke taken? Easy Life zorgt voor een flexibele poetshulp, perfect aangepast aan de karakteristieken van uw levensstijl en alle mogelijke wensen. Ook over de financiële zaken hoeft u zich allesbehalve zorgen te maken. Ons betaalbaar uurtarief kunt u eenvoudig vergoeden met dienstencheques, welke gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belastingen. Makkelijk, toch?

Een betrouwbare poetshulp in Tessenderlo?

De belangrijkste voorwaarden wanneer u de expertise van een poetshulp uit Tessenderlo wil inschakelen? Twee woorden: betrouwbaarheid en nauwkeurigheid natuurlijk! Bij Easy Life bent u meteen aan het juiste adres. Wij screenen elke poetshulp vooraleer we met haar aan de slag gaan. Met onze service in Tessenderlo bent u 100% zeker dat de juiste poetshulp wordt ingeschakeld.

Easy Life staat meteen voor u klaar

De vriendelijke en professionele poetshulpen van Easy Life te Tessenderlo, dat blijft de beste keuze. Stuur ons een mailtje, neem telefonisch contact op met iemand van ons team of vul het aanvraagformulier in dat u op onze website kan terugvinden. Geen moeilijke, ingewikkelde stappen dus! Easy Life staat altijd voor u klaar met een antwoord op al uw vragen, inclusief vriendelijke service en advies. Waar wacht je nog op?

Alle kwaliteiten van al onze poetshulpen

Meer bieden dan onze concurrentie, daar streven we naar bij Easy Life. Het verzorgen van het sanitair, stofzuigen of dweilen behoren tot het takenpakket van onze professionele poetshulpen. Na een intern en intensief overleg kunnen andere taken (boodschappen doen, strijken of koken bijvoorbeeld) aan de to do’s worden toegevoegd. Al wat u hoeft te doen? Geef uw wensen door aan het team van Easy Life, dan gaan zij meteen op zoek naar de perfecte poetshulp. Alles voor een vriendelijke en uitstekende service dus!

of bel
016 36 04 99
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Manuella G. uit Deurne heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sabrina G. uit Tienen heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Melissa D. uit Zwevezele heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Griet V. uit Zichem heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jan B. uit Holsbeek heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.