Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetshulp Tervuren

Komt u tijd te kort om uw huishouden op orde te houden? Of kunt u het lichamelijk niet aan om bepaalde werkzaamheden te verrichten? Misschien heeft u gewoon geen goesting om na een lange dag werken, ook nog het huis te kuisen? Bespaar tijd en moeite en laat EasyLife u voorstellen aan de beste poetshulp in Tervuren!

Ervaren en eerlijke poetshulp

Het vinden van een poetshulp in Tervuren is misschien niet moeilijk. Maar u wilt er natuurlijk wél zeker van zijn dat de poetshulp goed werk levert én betrouwbaar is. Om dit te kunnen waarborgen wordt elke poetshulp eerst gescreend door EasyLife, alvorens hij of zij wordt ingezet. Zo bent u verzekerd van een professionele en eerlijke poetshulp in Tervuren en kunt u het huishouden zorgeloos uit handen geven!

Meer vrije tijd door een poetshulp

Een ‘standaard’ poetshulp zorgt ervoor dat de huishoudelijke basistaken uitgevoerd worden, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Een poetshulp van EasyLife neemt graag een stapje extra! In overleg kan de hulp ook andere werkzaamheden van u overnemen. Denkt u daarbij aan het doen van de strijk, het verzorgen van de boodschappen en het klaarzetten van het eten. Zo maakt EasyLife het u écht een stukje gemakkelijker en geniet u extra van uw vrije tijd!

Voordelen, voordelen, voordelen!

Service, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een poetshulp in Tervuren via EasyLife u biedt. Ook de mogelijkheid om de poetshulp met dienstencheques te betalen is zeer gunstig. De kosten van dienstencheques zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Daarnaast hoeft u door dienstencheques geen contant geld meer in huis te halen; gemakkelijk en veilig. Bestellen van dienstencheques gaat eenvoudig, maar mocht u dat willen, dan kunt u het regelwerk ook aan EasyLife overlaten. Wat een service en gemak!

Een poetshulp in Tervuren vinden? EasyLife!

Wilt u graag, samen met meer dan 17.500 andere gezinnen in België, profiteren van de vele voordelen van EasyLife? Aarzelt u dan niet langer en neem contact op met de enthousiaste medewerkers van dit professioneel poetsbureau. Dit kunt u doen via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch staan de medewerkers u graag te woord. U geeft uw wensen aan en er wordt direct gezocht naar de best passende poetshulp in Tervuren. Dat is easy, toch?

of bel
+32 2 669 54 53
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Isabelle V. uit Bertem heeft 37 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eline F. uit Oosterzele heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marleen S. uit Lommel heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Natascha Y. uit Geel heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Stefanie F. uit Sint-Niklaas heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.