Easy Life scoort
4.2 op basis van
22709 beoordelingen

Poetshulp Sint-Niklaas

Een goede, betrouwbare poetshulp in Sint-Niklaas die flexibel is in haar werkzaamheden en ook nog eens met dienstencheques uitbetaald kan worden… Voor Easy Life vanzelfsprekend om zo’n poetshulp aan u voor te stellen. U hoeft dan zelf geen lange, tijdrovende zoektocht te beginnen. En, u bent bij Easy Life ook nog eens verzekerd van een poetshulp die goed is in haar werk en erg voordelig is. Dat betekent een propere woning, meer vrije tijd én een zeer betaalbare poetshulp. Hoe easy!

Een poetshulp voor uw woning

Houdt u naast uw job, druk gezin of geliefde hobby ook maar weinig tijd over voor het huishouden? Of bent u misschien lichamelijk niet sterk genoeg om alle huishoudelijke taken uit te voeren? Natuurlijk kan het ook zijn dat u gewoonweg een hekel heeft aan poetsen. De oplossing is easy: een poetshulp zoeken! Ook in Sint-Niklaas is dit niet altijd eenvoudig. In ieder geval niet als het gaat om een goede en betrouwbare poetshulp. Easy Life kan u uitstekend helpen: zij beschikken over een uitgebreide database en stelt u graag voor aan de perfecte poetshulp uit Sint-Niklaas.

Betrouwbaar en professioneel

Easy Life heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Om deze zaken te kunnen waarborgen, wordt elke poetshulp eerst door Easy Life gescreend. Pas wanneer de poetshulp voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, mag zij via dit poetsbureau aan de slag. U kunt dus rekenen op een goede, vakkundige en betrouwbare poetshulp. Zorgeloos genieten van een schoon huis!

Taken van de Easy Life poetshulp

De poetshulp die Easy Life aan u voor kan stellen, is niet zomaar een poetshulp. In overleg kan de hulp meer voor u betekenen, dan enkel het zorgen voor een schone woning. De poetshulp kan eventueel ook uw boodschappen doen, uw strijk verzorgen of zelfs uw maaltijd bereiden. U geeft aan waar uw wensen liggen en Easy Life vertelt wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan de medewerkers van Easy Life aan de slag om de beste match voor u te vinden.

Poetshulp en dienstencheques

De poetshulp van Easy Life wordt door u uitbetaald met dienstencheques. Deze cheques bestelt u zelf, of u laat dit over aan Easy Life. Dienstencheques zijn een handige, veilige én voordelige manier van betalen. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn deels aftrekbaar van de belasting. Een fiscaal voordeel, wat het wel heel aantrekkelijk maakt om een poetshulp in te schakelen.

Een poetshulp in Sint-Niklaas? Easy Life!

Wilt u net als meer dan 14.000 andere gezinnen genieten van de vele voordelen van een poetshulp via Easy Life? Neemt u dan snel contact op met de medewerkers van dit professionele poetsbureau. Dit kan via het online aanvraagformulier, per e-mail of telefonisch. Easy Life staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of direct te zoeken naar de best passende poetshulp in Sint-Niklaas voor u. Wat een easy life!

of bel
+32 3 369 40 43
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Jeanne V. uit Liedekerke heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

LYnn D. uit Gent heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Wendy V. uit Oud-Turnhout heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Shauni D. uit Anzegem heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Yelco G. uit Dendermonde heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.