Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Schoten

Ontbreekt u de tijd om uw huishouden op orde te houden? Of bent u wellicht lichamelijk niet in staat om alles zelf te poetsen? Easy Life helpt u graag bij het vinden van een goede en betrouwbare poetshulp in Schoten. Op deze manier hoeft u zelf geen tijd te steken in het vinden van een hulp en bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een betrouwbare en professionele hulp in de huishouding

In het geval dat Easy Life u mag helpen om een poetshulp in Schoten te vinden, dan mag u rekenen op een professionele poetshulp die betrouwbaar en gedreven is. Easy Life screent de poetshulpen die zich aanmelden nauwkeurig, alvorens ze worden opgenomen in het bestand. Op deze manier garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid.

Werkzaamheden poetshulp in Schoten

Wij mogen ervan uit gaan dat u een poetshulp in wilt schakelen om uw huis proper te houden. De meest voorkomende werkzaamheden van een poetshulp zijn stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Wanneer u via Easy Life een poetshulp inschakelt, dan kunt u zelf aangeven waar uw wensen liggen. In overleg kan de hulp dan ook taken uitvoeren als het doen van uw boodschappen, het bereiden van uw maaltijd of het verzorgen van uw strijk. Kiest u voor Easy Life, dan betekent dat écht een makkelijker leven!

Poetshulp in Schoten met dienstencheques

De werkzaamheden die uw poetshulp voor u uitvoert, kunt u vergoeden met dienstencheques. Hierbij geldt dat een gewerkt uur ongeveer gelijk staat aan één dienstencheque ter waarde van 9 Euro. Bijkomend voordeel is dat de kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belasting. Daarnaast bestelt u de dienstencheques en deze worden bij u thuisbezorgd. U hoeft dus niet de deur uit om geld op te nemen bij de bankautomaat en u hebt de dienstencheques altijd bij de hand.

Easy Life: heel gemakkelijk!

Wilt u, net als meer dan149.000 andere gezinnen in België, genieten van de vele voordelen die Easy Life biedt? Bent u overtuigd van onze uitgebreide kennis en betrouwbaarheid? Vind dan snel een poetshulp in Schoten en vul het online formulier in. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of per e-mail bereiken. Onze medewerkers gaan graag aan de slag om de beste match te vinden. Easy Life maakt u het leven heel gemakkelijk!

of bel
+32 3 385 55 83
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Fadumo A. uit Diegem heeft 36 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Chrisje H. uit Hove heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

An B. uit Lummen heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

MarieJeanne D. uit Affligem heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Demy G. uit Zuienkerke heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.