Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Schelle

De beste poetshulp in Schelle? Meet Easy Life! Ons gedreven team helpt u graag verder in de zoektocht naar een betrouwbare en professionele poetshulp, aangepast aan uw wensen en woonplaats. Een feilloze kwaliteit, 100% betrouwbaarheid en tiptop service, dat zijn onze stokpaardjes. Easy Life zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van meer vrije tijd!

Op zoek naar een betrouwbare poetshulp in Schelle?

Volledige betrouwbaarheid en stipte nauwkeurigheid, dat zijn de basisprincipes wanneer u een poetshulp wilt inschakelen, toch? Bij Easy Life bent u gegarandeerd aan het juiste adres! We screenen elke poetshulp vooraleer we haar in contact brengen met onze potentiële klanten. Met onze service in Schelle bent u dus zeker van de juiste poetshulp die aan al onze strenge eisen voldoet.

Onze poetshulpen: alles wat je nodig hebt (en zoveel meer!)

Wij bieden onze klanten net dat tikkeltje meer dan onze concurrentie. Alle klassieke poetstaken (stofzuigen, sanitair onderhouden, dweilen) behoren tot het takenpakket van onze poetshulpen. Na overleg kunnen to do’s als boodschappen doen, koken of strijken tot het takenpakket van de poetshulp worden toegevoegd. Al wat u hoeft te doen zijn uw wensen doorgeven aan het team van Easy Life, dan gaan zij op zoek naar uw perfecte poetshulp. Kortom, alles voor een goede service.

Alle voordelen van een poetshulp in Schelle

Hulp nodig met het vinden van de juiste poetshulp? Easy Life zorgt voor een flexibele poetshulp waar u kunt op rekenen, aangepast aan wat u nodig heeft. Ook op financieel vlak niets dan pluspunten! Ons (betaalbaar) uurtarief kunt u eenvoudig uitbetalen via dienstencheques (welke deels aftrekbaar zijn van de belastingen). Handig en niet moeilijk!

Easy Life staat altijd voor u klaar

De poetshulpen van Easy Life, dat blijft de beste keuze in Schelle. Stuur een mailtje, neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of vul het online aanvraagformulier in. Wij staan klaar met een antwoord op al uw mogelijke vragen, snelle service en professioneel advies. Een propere woning een meer genieten van vrije tijd? Easy Life zorgt voor de beste poetshulp!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid