Easy Life scoort
4.4 op basis van
1907 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp s' Gravenwezel

Wilt u de beste poetshulp in ‘s Gravenwezel vinden? Twee woorden: Easy Life! Ons gepassioneerd team helpt u met alle plezier verder om een gedreven poetshulp (aangepast aan uw regio en specifieke wensen) in te schakelen. Uitstekende kwaliteit, kwaliteitsvolle service en betrouwbaarheid... Dat is Easy life! Zonder zorgen genieten van een schoon interieur en extra vrije tijd? Check!

Een betrouwbare poetshulp in ’s Gravenwezel?

De belangrijkste basisprincipes wanneer u de expertise van een poetshulp wilt inschakelen? Dat zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid! Bij Easy Life bent u meteen aan het juiste adres. Wij screenen elke poetshulp vooraleer we met haar aan de slag gaan binnen ons bedrijf. Met onze service in ‘s Gravenwezel bent u dus zeker van de juiste poetshulp die aan al onze voorwaarden voldoet.

De vele pluspunten van een poetshulp in ‘s Gravenwezel

Nood aan een helpende hand bij het vinden van de juiste poetshulp? Wij zorgen voor een flexibele poetshulp waar u altijd op kunt rekenen, perfect aangepast aan de noden van uw levensstijl. Ook de financiële kant is natuurlijk mooi meegenomen. Ons betaalbaar uurtarief kunt u eenvoudig vergoeden met dienstencheques, welke voor een stuk aftrekbaar zijn van de belastingen. Handig, toch?

Poetshulpen van Easy Life

Altijd net dat tikkeltje meer bieden dan onze concurrentie, daar streven we naar bij Easy Life. Alle klassieke opdrachten (het verzorgen van het sanitair, stofzuigen of dweilen bijvoorbeeld) behoren tot het takenpakket van onze professionele poetshulpen. Na intern overleg kunnen andere to do’s (boodschappen doen, strijken of koken bijvoorbeeld) aan het takenpakket worden toegevoegd. Wat u hoeft te doen? Geef uw wensen door aan het team van Easy Life, dan gaan zij op zoek naar uw ideale poetshulp. Alles voor een vriendelijke en uitstekende service dus!

Easy Life staat voor u klaar

De vriendelijke poetshulpen van Easy Life, dat is en blijft de beste keuze in ‘s Gravenwezel. Mail ons, neem telefonisch contact op of vul het aanvraagformulier in op onze website. Easy Life staat altijd voor u klaar met een antwoord op al uw vragen, inclusief advies en service. Kortom, Easy Life zorgt voor de beste poetshulp!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid