Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Poetshulp Roeselare

Wilt u zo snel mogelijk een poetshulp in Roeselare vinden, omdat u er zelf niet aan toekomt om het huishouden te doen? Of bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten? Natuurlijk kan het ook zijn dat u gewoon een hekel hebt aan poetsen… Wat de reden ook mag zijn dat u een poetshulp zoekt: Easy Life neemt u graag werk uit handen door u binnen korte tijd voor te stellen aan de beste poetshulp in Roeselare.

Eerlijke en ervaren poetshulp

Het vinden van een poetshulp in Roeselare is misschien niet moeilijk, maar u weet van te voren niet of de hulp wel goed genoeg is. U zoekt natuurlijk een hardwerkende poetshulp, die haar werk nauwkeurig uitvoert en daarnaast ook betrouwbaar is. Easy Life zorgt voor een uitgebreide screening van iedere poetshulp alvorens de poetshulp ingezet wordt. Enkel degenen die voldoen aan de strenge eisen van Easy Life mogen via dit poetsbureau aan het werk. Op deze manier waarborgt Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetshulp en kunt u het werk zonder zorgen aan de poetshulp overlaten.

Extra taken voor de poetshulp

Een poetshulp voert normaal gezien de standaard huishoudelijke taken uit, zoals het schoonmaken van uw sanitair, het stoffen van uw meubels en het stofzuigen en dweilen van de vloer. Maar, hoe fijn zou het zijn als u ook andere taken door de poetshulp kunt laten doen? Denkt u bijvoorbeeld aan het strijken van uw schone was, het in huis halen van de boodschappen of het bereiden van uw maaltijd. In overleg kan de poetshulp ook dit soort taken voor u verzorgen. Zo maakt Easy Life uw leven écht een stukje gemakkelijker en geniet u nog meer van uw extra vrije tijd!

Easy Life: enkel voordeel!

Naast de uitgebreide service, kwaliteit en flexibiliteit van Easy Life, is er nog een voordeel te noemen van dit poetsbureau. De poetshulp die u Easy Life voor u zal vinden, is uit te betalen met dienstencheques. Deze cheques zijn eenvoudig vooraf te bestellen en worden bij u thuis bezorgd. U hoeft geen contant geld meer in huis te halen en daarnaast zijn de kosten voor dienstencheques ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. U ziet: Easy Life biedt vele voordelen!

Een poetshulp in Roeselare vinden? Welkom bij Easy Life!

Wilt u graag, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, profiteren van de vele voordelen van Easy Life? Twijfelt u dan niet langer en laat de medewerkers van Easy Life direct voor u op zoek gaan naar de beste poetshulp in Roeselare. U kunt het online aanvraagformulier invullen of wanneer u nog vragen heeft, kunt u ook telefonisch contact opnemen. U geeft uw wensen aan bij de medewerkers van Easy Life en binnen korte tijd geniet u van een schoon huis en meer tijd voor uzelf. Dat is Easy Life!

of bel
+32 5 149 02 08
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Gerard D. uit Hertsberge heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ilse V. uit Baasrode heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ann R. uit Borsbeek heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Wim R. uit Borgerhout heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jasmien H. uit Duffel heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.