Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Poetshulp Ranst

Voor de meeste mensen herkenbaar: u komt vaak tijd tekort om het huishouden bij te houden door drukte in uw job of uw privéleven. Een poetshulp zoeken kan dan de oplossing zijn. Echter, het is niet altijd even gemakkelijk om een bekwame poetshulp in Ranst te vinden. Easy Life weet deze perfecte poetshulp wél te vinden. Zij beschikken over een groot bestand aan poetshulpen. Zij zijn allen eerst uitgebreid gescreend en na goedkeuring pas opgenomen in de database. Easy Life staat dus garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zorgt voor een poetshulp die u graag werk uit handen neemt.

Vele voordelen van Easy Life

Er zijn meerdere voordelen te noemen om een poetshulp in te schakelen. Niet alleen geniet u van een propere en opgeruimde woning, u kunt de poetshulp ook andere huishoudelijke taken uit laten voeren. Denkt u daarbij aan het doen van uw strijk, het verzorgen van uw boodschappen of het bereiden van uw maaltijd. In overleg met de poetshulp spreekt u af waar u hulp bij kunt gebruiken en u geeft uw wensen aan. De poetshulp helpt u uw huishouden overzichtelijk, eenvoudig en efficiënter te maken. Easy Life koppelt u graag aan de best passende poetshulp in Ranst.

Eenvoudig betalen met dienstencheques

Gebruikmaken van de diensten van Easy Life wordt extra interessant door het feit dat u de poetshulp uit kunt betalen met dienstencheques. Een poetshulp kost zo’n 9 Euro per uur. Dit is de waarde van één dienstencheque. Een voordelig tarief, wat nog voordeliger wordt door het gegeven dat u de kosten van dienstencheques gedeeltelijk van de belasting kunt aftrekken. Voor een particulier als u is het gebruikmaken van een poetshulp met dienstencheques dus ontzettend voordelig!

Bekwame en betrouwbare poetshulp

De poetshulp die Easy Life aan u voorstelt, is zorgvuldig gescreend en opgeleid volgens een speciaal opleidingsplan. Zo kunt u rekenen op een bekwame en betrouwbare poetshulp in Ranst. Stelt u zich eens voor: uw woning proper, de was gestreken in de kast en de boodschappen in huis. Geniet samen met meer dan 14.000 andere Belgische gezinnen van de uitmuntende dienstverlening van Easy Life voor een zeer betaalbare prijs!

Easy Life maakt het gemakkelijk!

Heeft u interesse in een goede poetshulp in Ranst? Neemt u dan snel contact op met Easy Life. Dit kan via het aanvraagformulier, waarna de enthousiaste medewerkers van Easy Life op zoek gaan naar de best passende poetshulp in Ranst. Zo kunt u op korte termijn genieten van meer tijd voor uzelf en een propere woning. Heel gemakkelijk.

of bel
+32 3 322 50 22
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Carola B. uit Schilde heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

ROSY B. uit Brussel heeft 26 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

George T. uit Opvelp heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katrien C. uit Molenstede heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katelijne L. uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.