Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Oostduinkerke

Tegenwoordig krijgt men het steeds drukker met het werk, met de kinderen of met heel iets anders. Aan het einde van zo'n lange dag is men dan zo moe, dat er van het huishouden niet veel meer terecht komt. Een poetshulp kan dan uitkomst bieden, zodat u na een drukke dag in een lekker schoon huis thuiskomt en geen verplichtingen meer heeft.

Betaalbare poetshulp in Oostduinkerke

In de regio van Oostduinkerke kunt u beroep doen op een extra hulp in het huishouden. Deze zal zich bezighouden met de gehele schoonmaak in huis, zoals het dweilen, stofzuigen, het lappen van de ramen en nog veel meer. Ook koken, boodschappen doen, strijken en wassen kan gedaan worden door een poetshulp. Op die manier bent u in alle gemakken voorzien.

Betalen met behulp van dienstencheques

Een dienstencheque biedt particulieren een makkelijke manier om te betalen voor de huishoudelijke hulp. Iedere dienstencheque staat voor 9 Euro, dit is het bedrag dat een poetshulp per uur verdient. Ook zijn deze cheques voor 30% aftrekbaar, wat het voor uzelf ook nog eens extra interessant maakt.

Bent u daarom op zoek naar een poetshulp in Oostduinkerke, neem dan contact op met Easy Life Dienstencheques. Op die manier weet u voortaan zeker dat het huishouden helemaal in orde is, waardoor u alleen nog maar tijd hoeft te maken om te genieten."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid