Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Poetshulp Nieuwpoort

Een poetshulp in Nieuwpoort vinden is niet eenvoudig. Het kost veel tijd om de juiste hulp te vinden, iemand die professioneel en betrouwbaar is. De tijd die u kwijt bent aan deze zoektocht, kunt u zeker en vast beter besteden aan andere zaken. Easy Life helpt u daarom graag verder en koppelt u eenvoudig en snel aan een goede poetshulp in Nieuwpoort. Easy Life weet het u écht gemakkelijk te maken!

Wanneer een poetshulp zoeken?

De redenen om een poetshulp te zoeken lopen nogal uiteen. Het kan zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om zelf het huishouden te doen. Of misschien hebt u een drukke job, waardoor u thuis tijd te kort komt. Misschien wilt u gewoon wat meer tijd voor uzelf, of bent u gewoonweg niet goed in huishoudelijke taken. Voor Easy Life maakt de reden niet uit, maar gaat het erom dat u een professionele en betrouwbare poetshulp in Nieuwpoort vindt!

Een goede poetshulp vinden

Zoals gezegd hecht Easy Life er veel waarde aan, dat uw poetshulp professioneel en betrouwbaar is. Daarom wordt iedere poetshulp uitgebreid gescreend alvorens hem of haar in ons bestand op te nemen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen en bent u verzekerd van de beste poetshulp in Nieuwpoort!

Easy Life: een stap extra

Er zijn verschillende redenen te noemen om een poetshulp te nemen. Dat weten wij bij Easy Life maar al te goed. Daarom nemen wij net een stap extra. De poetshulp helpt u uiteraard bij de standaard huishoudelijke taken, zoals stof afnemen, stofzuigen en het sanitair poetsen. Maar, in overleg kan de hulp ook andere taken op zich nemen, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de strijk of het doen van de boodschappen. En, wat denkt u ervan als het eten klaar staat als u thuiskomt na een lange dag werken? Ook dat kunt u in overleg neerleggen bij de poetshulp.

Het voordeel van dienstencheques

De poetshulp in Nieuwpoort via Easy Life werkt met dienstencheques. Dat houdt in dat u de poetshulp uitbetaalt met dienstencheques. Eén cheque vertegenwoordigt een waarde van 9 Euro, wat gelijk staat aan ongeveer één uur werk. Een extra voordeel van het betalen met dienstencheques, is dat een deel af te trekken is van de belasting.

Poetshulp in Nieuwpoort? Easy Life!

Bent u overtuigd van de voordelen en service van Easy Life? Wacht dan niet langer en vul het aanvraagformulier in. Dit kost maar een klein momentje. Onze enthousiaste medewerkers gaan dan voor u aan de slag om de beste poetshulp in Nieuwpoort voor u te vinden. Op korte termijn kunt u dan genieten van meer vrije tijd en een proper huis! Easy Life maakt uw leven écht wat eenvoudiger!

of bel
+32 5 862 33 39
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Christa H. uit Mol heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karel D. uit Haacht heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els V. uit Westerlo heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katerina S. uit Opglabbeek heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Géraldine V. uit Nazareth heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.