Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Poetshulp Niel

Wilt u de allerbeste poetshulp in Niel vinden? Slechts twee woorden: Easy Life! Ons gepassioneerd , enthousiast en gedreven team helpt u met alle plezier verder om een geschikte poetshulp (aangepast aan uw regio en specifieke wensen) in te schakelen bij het huishouden. Uitstekende kwaliteit, vriendelijke service en betrouwbaarheid... Dat hoort bij Easy life! Klaar om te genieten van een proper interieur en extra vrije tijd?

Easy Life staat altijd voor u klaar

Een vriendelijke poetshulp van Easy Life, dat is en blijft de beste keuze in Niel. Stuur ons een mailtje, neem telefonisch contact op met een van onze professionele medewerkers of vul het aanvraagformulier in op onze website. Easy Life staat altijd voor u klaar met een antwoord op al uw vragen, inclusief advies en service. Kortom, Easy Life zorgt voor de best mogelijke poetshulp!

Een betrouwbare poetshulp in Niel?

De belangrijkste basisprincipes wanneer u de expertise van een poetshulp uit Niel wilt inschakelen? Dat zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid! Bij Easy Life bent u meteen aan het juiste adres. Wij screenen elke poetshulp vooraleer we met haar aan de slag gaan binnen Easy Life. Met onze service in Niel bent u dus 100% zeker van de juiste poetshulp die aan al onze voorwaarden (en de uwe!) voldoet.

De vele pluspunten van een poetshulp in Niel

Nood aan een helpende hand bij het vinden van de ideale poetshulp? Wij zorgen voor een flexibele poetshulp waar u altijd op kunt rekenen, perfect aangepast aan de noden van uw typerende levensstijl. Ook de financiële kant is uiteraard een bonuspunt! Ons betaalbaar uurtarief kunt u eenvoudig vergoeden met dienstencheques, welke voor een stuk aftrekbaar zijn van de belastingen. Handig, toch?

De poetshulpen van Easy Life

Altijd net dat tikkeltje meer bieden dan onze concurrentie, daar streven we naar bij Easy Life. Alle klassieke opdrachten (het verzorgen van het sanitair, stofzuigen of dweilen bijvoorbeeld) behoren tot het takenpakket van onze professionele poetshulpen. Na intern overleg kunnen andere to do’s op uw lijstje (boodschappen doen, strijken of koken bijvoorbeeld) aan het takenpakket worden toegevoegd. Wat u hoeft te doen? Geef uw wensen door aan het team van Easy Life, dan gaan zij op zoek naar uw ideale poetshulp. Alles voor een vriendelijke en uitstekende service dus!

of bel
+32 3 449 70 07
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Tony B. uit Aalst heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Brigitte H. uit Zutendaal heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Veerle V. uit Grembergen heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jolien V. uit Hombeek heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Serge D. uit Keerbergen heeft 16 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.