Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Mortsel

Een propere woning en meer vrije tijd. Wie wil dat nu niet? Toch is deze combinatie vaak moeilijk, aangezien het huishouden nu eenmaal nooit klaar is. Wat hulp in het huishouden kan de oplossing zijn. Easylife heeft al meer dan 9.000 gezinnen geholpen aan een vakkundige en betrouwbare poetshulp, ook in Mortsel. Een poetshulp kan u veel werk uit handen nemen, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw gezin, hobby’s of misschien wel werk. U hoeft zelf niet op zoek; Easylife stelt u graag snel voor aan de beste poetshulp in Mortsel.


De juiste poetshulp

Schakelt u Easylife in om een poetshulp in Mortsel te vinden, dan bent u verzekerd van een ervaren en betrouwbare hulp. Voordat een poetshulp in het bestand van Easylife opgenomen wordt, is hij of zij geschikt bevonden na een uitgebreide screening. Op deze manier kan Easylife kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw waarborgen. Op basis van uw wensen gaat Easylife op zoek naar de best passende kuisvrouw in Mortsel. Dat is Easylife!


Poetshulp via Easylife gaat verder!

De reden dat u hulp van een poetsvrouw inschakelt, is natuurlijk om u te ondersteunen bij huishoudelijke taken in uw woning. Hierbij wordt meestal gedacht aan standaard werkzaamheden als stoffen, stofzuigen of dweilen. Maar een poetshulp via Easylife kan meer, veel meer! In overleg kan de poetshulp ook andere taken uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het doen van boodschappen, het koken van uw maaltijd en het verzorgen van uw strijk. Een poetshulp van Easylife staat dus echt voor een easy life!


Poetshulp in Mortsel met dienstencheques

Heeft Easylife de beste poetshulp in Mortsel voor u gevonden? Dan kunt u de hulp uitbetalen met dienstencheques. Een gewerkt uur staat gelijk aan één dienstencheque, welke een waarde heeft van 9 Euro. Dat is een voordelig tarief, maar er zijn nog meer voordelen te noemen. Zo kunt u de kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Dat maakt het inzetten van een poetshulp wel heel aantrekkelijk!


Easylife voor de beste poetshulp

Al meer dan 9.000 gezinnen heeft Easylife aan een betrouwbare poetshulp geholpen. Wilt u ook genieten van de vele voordelen van een poetshulp via Easylife? Neemt u dan een enkele minuut de tijd om het aanvraagformulier in te vullen en de medewerkers van Easylife gaan direct voor u aan de slag. Binnen korte tijd stellen zij u voor aan een poetshulp in Mortsel die bij uw wensen aansluit. Dan hebt u weer uw handen vrij voor belangrijkere zaken!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 14.000 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid