Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Poetshulp Merelbeke

Een goede poetshulp in Merelbeke vinden? Bespaar u een lange zoektocht naar de beste poetshulp en roep de hulp in van Easy Life! Deze expert op het gebied van huishoudelijke hulp stelt u graag snel voor aan een integere poetshulp die goed werk levert. Want, betrouwbaarheid en kwaliteit: daar staat Easy Life voor!

Wanneer een poetshulp zoeken?

De redenen om een poetshulp te vinden, zijn voor ieder persoon anders. De een komt tijd te kort, omdat hij of zij een drukke job of veel hobby’s heeft. De ander is lichamelijk niet in staat om huishoudelijke taken uit te voeren. Maar soms is iemand gewoon niet zo goed in kuisen, of heeft er helemaal geen zin in. Wat de reden ook is, één ding staat vast: Easy Life biedt de beste oplossing! Een goede poetshulp vinden is namelijk geen eenvoudige klus. Door de kennis en ervaring van Easy Life bent u zeker van de beste poetshulp in Merelbeke.

Integriteit en kwaliteit

Easy Life hecht er veel waarde aan dat de poetshulp die aan u voorgesteld wordt, betrouwbaar is en goed werk levert. Dat is de reden dat Easy Life elke poetshulp screent. Pas wanneer de poetshulp voldoet aan de strenge eisen van de organisatie, wordt hij of zij toegelaten tot het werkbestand. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en haalt u enkel de beste poetshulp in Merelbeke in huis!

Flexibele poetshulp in Merelbeke

Een poetshulp van Easy Life is meer dan een poets. Graag neemt de poetshulp een stap extra voor u. Daarom kan de hulp in overleg ook andere taken op zich nemen dan alleen maar kuisen. Wat dacht u ervan als de hulp ook uw was strijkt, uw boodschappen doet of uw maaltijd bereidt? Wat een luxe, wat een gemak! Easy Life maakt uw leven echt een stuk gemakkelijker!

Poetshulp uitbetalen

De poetshulp in Merelbeke die bij u thuis komt werken, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Deze cheques kunt u zelf bestellen, of u kunt dat door Easy Life laten doen. U hoeft dan geen contant geld in huis te halen en heeft exact het juiste bedrag in huis. Eén dienstencheque staat immers gelijk aan één uur werken. Een ander voordeel, is dat de kosten die u maakt aan dienstencheques voor een deel aftrekbaar zijn van de belasting. Zo wordt het wel heel voordelig om een poetshulp in huis te halen!

Poetshulp in Merelbeke vinden? Bel Easy Life!

Neem contact op met Easy Life, zodat u op korte termijn voorgesteld kunt worden aan de beste poetshulp in Merelbeke. Een poetshulp via Easy Life kan wekelijks bij u langskomen, eventueel op meerdere dagen. Maar, misschien vindt u het voldoende als de poetshulp tweewekelijks bij u langskomt. Geen probleem, de poetshulp is in te zetten wanneer u meer wilt, als het maar minimaal een blok van 4 uur per twee weken is. Geniet van meer vrije tijd en een schone woning!

of bel
+32 9 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Wouters M. uit Wieze heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Steve S. uit Heers heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laura D. uit Puurs heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Astrid V. uit Ramskapelle heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

LUC P. uit Herzele heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.