Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Poetshulp Maasmechelen

Komt u tijd te kort om uw huis steeds te poetsen? Of kunt u het lichamelijk niet meer aan om alles grondig te onderhouden? Misschien is het gewoon zo dat u zelf niet goed bent in kuisen of dat u er een hekel aan heeft. Wat het ook is, Easy Life helpt u graag bij het vinden van de beste poetshulp in Maasmechelen. Want een goede en betrouwbare poetshulp, vind je niet zomaar. Maak gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring van Easy Life en maak je geen zorgen!

Een poetshulp die betrouwbaar en professioneel is

Waarom is het handig om Easy Life in te zetten bij het vinden van een poetshulp? Heel simpel: Easy Life staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voordat zij een poetshulp uit Maasmechelen in hun bestand opnemen, onderwerpen zij de hulp aan een uitgebreide screening. Pas wanneer de poetshulp voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, kunnen zij aan u voorgesteld worden. Op deze manier waarborgt de organisatie betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de integriteit en professionaliteit van de poetshulp.

Wat kan de poetshulp voor u betekenen?

Natuurlijk schakelt u een poetshulp in om uw huis te poetsen. Maar wellicht vindt u het ook wel fijn als er andere huishoudelijke taken van u overgenomen worden. Dat kan! De poetshulp van Easy Life hoeft het niet alleen bij stoffen, dweilen en stofzuigen te houden. In overleg kan de hulp ook uw boodschappen in huis halen, uw maaltijd bereiden of uw strijk verzorgen. Easy Life: wat een gemak!

Poetshulp in Maasmechelen betalen met dienstencheques

De taken die de poetshulp voor u uitvoert, kunt u vergoeden middels dienstencheques. Hierbij geldt, dat één uur werk gelijk staat aan één dienstencheque met een waarde van 9 Euro. De kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques, zijn ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Dit maakt het wel heel voordelig om een poetshulp in Maasmechelen in te schakelen!

Easy Life: de beste poetshulp in Maasmechelen!

Wilt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen in België, genieten van de vele voordelen die Easy Life biedt? Heeft Easy Life u overtuigd van hun kennis, ervaring en betrouwbaarheid? Vind dan snel een poetshulp in Maasmechelen via Easy Life. Vult u het online formulier in, of bereik Easy Life per mail of telefoon. De enthousiaste medewerkers gaan graag aan de slag om de beste match te vinden. Easy Life maakt u het leven een stuk gemakkelijker!

of bel
+32 8 969 03 08
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Katelijne L. uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Massimo C. uit Ledegem heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Christelle M. uit Hermalle-Sous-Argenteau heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lissa T. uit Ieper heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Yannick D. uit Lokeren heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.