Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Lommel

Een geschikte poetshulp in Lommel vinden is niet gemakkelijk. Easy Life is u graag van dienst en stelt u op korte termijn voor aan een gedreven en betrouwbare poetshulp in Lommel. Op deze manier hoeft u zelf niet op zoek, bent u verzekerd van kwaliteit en houdt u meer vrije tijd over.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Zodra u een poetshulp in Lommel gaat zoeken, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een goede en betrouwbare hulp in huis haalt. Dat is voor Easy Life vanzelfsprekend. Daarom wordt iedere poetshulp eerst onderworpen aan een uitgebreide screening alvorens zij via Easy Life aan het werk mogen. Op deze manier kan Easy Life betrouwbaarheid en kwaliteit waarborgen. Zij nemen nét dat stapje extra!

Voordelen van een poetshulp met dienstencheques

Een poetshulp via Easy Life is zeer gunstig. U kunt niet alleen rekenen op een poetshulp die kwaliteit levert, maar u kunt de gemaakte uren uitbetalen met dienstencheques. Deze cheques kunt u vooraf bestellen en thuis laten bezorgen. Eén dienstencheque heeft een waarde van 9 Euro en staat gelijk aan één werkuur. Daarnaast zijn de kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt een poetshulp wel heel aantrekkelijk!

Extra gemak met een Easy Life poetshulp

De poetshulp in Lommel die Easy Life aan u voorstelt, is flexibel en kan u helpen bij uiteenlopende huishoudelijke taken. Denkt u daarbij niet alleen aan stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Nee, een poetshulp van Easy Life doet meer! In overleg kan de hulp ook andere werkzaamheden van u overnemen, zoals het doen van boodschappen, het verzorgen van uw strijk en het bereiden van uw maaltijden. Als dat geen service is!

Poetshulp in Lommel vinden? Easy Life staat klaar!

Wilt u graag een proper huis en meer vrije tijd? Neemt u dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier of telefonisch. Easy Life gaat dan direct aan de slag om de beste match voor u te vinden. Zo wordt het leven echt een stukje gemakkelijker!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid