Easy Life scoort
4.2 op basis van
22519 beoordelingen

Poetshulp Lokeren

U komt tijd tekort voor het huishouden, u kunt het huishouden lichamelijk niet aan of heeft u gewoon een hekel aan poetsen? Bent u daarom op zoek naar een poetshulp in Lokeren? Laat Easy Life u tijd en moeite uit handen nemen en vertrouw erop dat zij de beste poetshulp in Lokeren voor u vinden! Easy Life maakt het leven écht wat gemakkelijker!

Werkwijze van poetsbureau Easy Life

Een betrouwbare en bekwame poetshulp vinden is vaak niet eenvoudig. U kunt van tevoren niet weten of de poetshulp haar werk goed doet en of u haar alleen kunt laten in uw woning. Easy Life neemt uw zorgen graag weg en stellen u een professionele poetshulp voor die eerst een screening heeft ondergaan. Door de poetshulp te screenen kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen. U kunt al uw wensen doorgeven aan de medewerkers van Easy Life en zij gaan direct voor u aan de slag om de beste match te vinden.

Wat de poetshulp voor u kan betekenen

In veel gevallen voert een poetshulp enkel standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Een poetshulp van Easy Life gaat graag een stapje verder. In overleg kan de poetshulp namelijk ook uw strijk verzorgen, de boodschappen voor u in huis halen of zelfs uw maaltijd bereiden. Zo bespaart u nog meer tijd en geniet u van extra gemak. Dat is écht Easy Life!

Meer voordeel: dienstencheques!

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die Easy Life u biedt. Een ander voordeel is namelijk dat u de poetshulp uit kunt betalen met dienstencheques. Dit is een veilige en gemakkelijke manier van betalen. U bestelt dienstencheques simpel vanuit uw luie stoel en de cheques worden bij u thuis bezorgd. U hoeft dus niet meer speciaal contant geld in huis te halen. En… de kosten die u maakt aan dienstencheques, zijn voor een deel aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om een poetshulp uit Lokeren in huis te halen!

De beste poetshulp in Lokeren

Dat Easy Life staat voor service, kwaliteit en flexibiliteit mag wel duidelijk zijn. Wilt u graag, net als meer dan 14.000 andere gezinnen genieten van de vele voordelen die een poetshulp van Easy Life biedt? Aarzelt u dan niet langer en neem contact op met de behulpzame werknemers van Easy Life. U geeft uw wensen aan hen door en zij gaan op zoek naar de best passende poetshulp in Lokeren. Geniet van uw propere woning en extra vrije tijd!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Bruno D. uit Leefdaal heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Alice G. uit Overijse heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

John M. uit Avelgem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Inge S. uit Kessel heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karen V. uit Merendree heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.