Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Poetshulp Lochristi

Hoeveel dagen bent u écht op uw gemak? Zonder zorgen, zonder stress en vrij om te doen wat u graag wil doen. Veel te weinig, toch? Niks raar, dit is bij velen zo. Wel is er een oplossing om terug vaker helemaal uw zorgeloze zelf te kunnen zijn. Easy Life biedt namelijk een dienst aan die een perfect antwoord biedt op dat probleem. Doe beroep op poetshulp in Lochristi en gun zo uzelf ook eens iets. Maak uw eigen leven gemakkelijker, want u bent het waard. Net zoals onze kwaliteit van poetshulpen is ook dat een zekerheid.

Flexibele, kwalitatieve en betrouwbare poetshulpen in Lochristi

Als u zeker wil zijn van fatsoenlijke poetshulpen moet u bij ons zijn. Onze poetshulpen hebben al heel wat waters doorzwommen. Eerst ondergaat hij/zij een screening voor er mag begonnen worden met werken. Zo zijn we zeker van de betrouwbaarheid van de poetshulp en of er potentieel in zit. Daarna wordt de nieuwe poetshulp nog nauwlettend in de gaten gehouden en gecoacht. Zo kunnen wij in Lochristi een uitmuntende kwaliteit garanderen met poetshulpen die ook nog eens flexibel zijn. Samen in overleg met u gaan ze na hoe u het beste ondersteund kan worden. Het gamma aan taken is erg groot en variërend. Het gaat echt van A tot Z. Zo kan de poetshulp afwassen en strijken of afstoffen, maar ook zaken als koken of boodschappen doen kunnen voorzien worden.

Wij zetten

Bij Easy Life krijgt u waar voor uw geld, veel waar voor weinig geld. Een uur poetshulp kost in Lochristi bij Easy Life slechts 9 euro. Wij kunnen zo’n goedkope prijs aanbieden omdat wij werken met dienstencheques.

Contact

Interesse? Gebruik maken van Easy Life is erg makkelijk. U kan bijna meteen gebruik maken van onze poetshulp in Lochristi. U hoeft alleen maar in bezit te zijn van dienstencheques en de aanvraag hierboven in te vullen. Daarna kan u wachten op een offerte van ons. Dit duurt één werkdag. Liever een directe regeling via telefoon? Bel gerust naar 0800 62080, dan helpen wij u graag verder.

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Bea V. uit Drongen heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tugba T. uit Kermt heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Alain M. uit Gits heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eva V. uit Gontrode heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Anita C. uit Borgloon heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.