Easy Life scoort
4.2 op basis van
22519 beoordelingen

Poetshulp Lier

Bent u op zoek naar een poetshulp in Lier? Maar bent u daar veel tijd aan kwijt? Tijd die u beter kunt besteden aan andere zaken? Laat het zoeken naar een poetshulp in Lier dan liever aan Easy Life over. Dat bespaart u tijd én u bent tegelijkertijd verzekerd van een professionele en betrouwbare poetshulp. Easy Life maakt het u graag gemakkelijk!

Een betrouwbare poetshulp

Vaak is het moeilijk om een goede en betrouwbare poetshulp te vinden. Niet wanneer u voor Easy Life kiest. Wij hebben namelijk een uitgebreid bestand aan beschikbare poetshulpen, ook in Lier. Voordat deze poetshulpen aan ons bestand toegevoegd worden, zijn zij uitgebreid gescreend. Pas wanneer zij voldoen aan onze strenge eisen, mogen zij zich aansluiten bij Easy Life. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw poetshulp waarborgen. Wij nemen nét dat stapje extra voor onze klanten.

Nog meer gemak in het huishouden

De poetshulp van Easy Life is flexibel en kan u bij veel huishoudelijke taken ondersteunen. Het gaat dan niet alleen om stof afnemen, stofzuigen en dweilen. U kunt in overleg met de poetshulp ook andere taken toewijzen, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van uw strijk, het doen van uw boodschappen, het wassen van uw ramen en het bereiden van uw maaltijd. Een opgeruimd en proper huis, de strijk in de kast en een gedekte tafel: wat een service! Dat is Easy Life.

Voordeel via dienstencheques

Het uitbetalen van uw poetshulp gaat via dienstencheques. Dat werkt veilig, eenvoudig én geeft u ook nog eens een belastingvoordeel. Eén dienstencheque staat gelijk aan 9 Euro, wat over het algemeen het uurtarief van uw poetshulp zal bedragen. Daarnaast kunt u bij de gemeente informeren of u wellicht in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget dat te besteden valt aan de poetshulp die u ondersteunt bij huishoudelijk werk.

Easy Life voor een poetshulp in Lier

Wilt u meer tijd voor uzelf, in plaats van uw kostbare tijd aan het huishouden te besteden? Bent u overtuigd van onze uitgebreide dienstverlening en service? Wacht dan niet langer en neem een klein moment de tijd om het aanvraagformulier in te vullen. Onze gedreven medewerkers gaan dan snel voor u aan de slag om de beste poetshulp in Lier voor u te vinden. U kunt dan op korte termijn genieten van meer vrije tijd en een proper huis! Easy Life maakt het leven écht wat eenvoudiger!

of bel
+32 3 369 89 10
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Caroline S. uit Huldenberg heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karen V. uit Merendree heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Stéphanie V. uit De Pinte heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Inne C. uit Tienen heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

JeanFrancois L. uit Dion-Valmont heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.