Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetshulp Leopoldsburg

Op zoek naar de allerbeste poetshulp uit Leopoldsburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het team van Easy life is gepassioneerd, gedreven en houdt van een enthousiaste en no-nonsense aanpak. Wij helpen u graag verder om de perfecte poetshulp (aangepast aan uw regio en specifieke wensen) te vinden. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een vriendelijke service horen standaard bij Easy Life. Klaar om te genieten van een propere woonst? Let’s go!

De pluspunten van een poetshulp in Leopoldsburg

Kan u wel wat extra hulp gebruiken tijdens het uitvoeren van verschillende huishoudelijke taken? Easy Life zorgt voor een flexibele poetshulp, perfect aangepast aan de karakteristieken van uw levensstijl en alle mogelijke wensen. Ook over de financiële zaken hoeft u zich allesbehalve zorgen te maken. Ons betaalbaar uurtarief kunt u eenvoudig vergoeden met dienstencheques, welke gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belastingen. Makkelijk, toch?

Easy Life staat meteen voor u klaar

De vriendelijke en professionele poetshulpen van Easy Life te Leopoldsburg, dat blijft de beste keuze. Stuur ons een mailtje, neem telefonisch contact op met iemand van ons team of vul het aanvraagformulier in dat u op onze website kan terugvinden. Geen moeilijke, ingewikkelde stappen dus! Easy Life staat altijd voor u klaar met een antwoord op al uw vragen, inclusief vriendelijke service en advies. Waar wacht je nog op?

Een betrouwbare poetshulp in Leopoldsburg?

De belangrijkste voorwaarden wanneer u de expertise van een poetshulp uit Leopoldsburg wil inschakelen? Twee woorden: betrouwbaarheid en nauwkeurigheid natuurlijk! Bij Easy Life bent u meteen aan het juiste adres. Wij screenen elke poetshulp vooraleer we met haar aan de slag gaan. Met onze service in Leopoldsburg bent u 100% zeker dat de juiste poetshulp wordt ingeschakeld.

Alle kwaliteiten van al onze poetshulpen

Meer bieden dan onze concurrentie, daar streven we naar bij Easy Life. Het verzorgen van het sanitair, stofzuigen of dweilen behoren tot het takenpakket van onze professionele poetshulpen. Na een intern en intensief overleg kunnen andere taken (boodschappen doen, strijken of koken bijvoorbeeld) aan de to do’s worden toegevoegd. Al wat u hoeft te doen? Geef uw wensen door aan het team van Easy Life, dan gaan zij meteen op zoek naar de perfecte poetshulp. Alles voor een vriendelijke en uitstekende service dus!

of bel
+32 1 136 96 87
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Nathalie V. uit Alken heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Noemie V. uit Zwevegem heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eline F. uit Oosterzele heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joke V. uit Zonhoven heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nathalie D. uit Eksaarde heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.