Easy Life scoort
4.2 op basis van
22709 beoordelingen

Poetshulp Lede

U herkent het vast wel: druk in de weer met werk, gezin en hobby’s. Tijd voor het huishouden blijft er maar weinig over en toch wilt u graag leven in een propere woning. De oplossing is simpel: een poetshulp zoeken! Maar, ook hier gaat tijd in zitten, want het vinden van een betrouwbare en goede poetshulp in Lede is niet gemakkelijk. Easy Life kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Deze specialist in huishoudelijke hulp heeft een eigen database met daarin de beste poetshulpen, ook in Lede. Een lange zoektocht is dus niet nodig en u kunt op korte termijn genieten van meer tijd!

Poetshulp Lede met dienstencheques

De poetshulp die aan u voorgesteld wordt door Easy Life, kunt u betalen met dienstencheques. Dienstencheques zijn een handige en voordelige manier om de uren van de poetshulp uit te betalen. Eén dienstencheque staat gelijk aan 9 Euro, wat het uurtarief van de poetshulp is. Daarnaast zijn de kosten van dienstencheques gedeeltelijk af te trekken van de belasting en dit geeft u dus een fiscaal voordeel. Bij uw gemeente kunt u navragen of u wellicht in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget wat te besteden is aan de poetshulp. Vaak is dit mogelijk wanneer u zelf lichamelijk niet in staat bent om het huishouden te doen.

Welke taken kan de poetshulp uitvoeren?

Als u denkt aan den poetshulp, dan denkt u waarschijnlijk aan standaard huishoudelijke taken, zoals stof afnemen en dweilen. Een poetshulp van Easy Life kan echter veel meer voor u betekenen. Zo kan hij of zij in overleg ook uw boodschappen doen, uw strijk in orde maken of uw maaltijd voorbereiden. Dat bespaart u een hoop tijd en moeite en geeft u meer gemak. Een efficiënt en gestructureerd huishouden. Dat is Easy Life!

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetshulp

Wanneer u via Easy Life een poetshulp in Lede vindt, dan bent u ervan verzekerd dat deze hulp betrouwbaar is en kwaliteit levert. De poetshulpen van Easy Life worden namelijk pas in de database opgenomen, wanneer zij na een uitgebreide screening geschikt zijn bevonden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kan het zoeken naar een poetshulp zeker overlaten aan Easy Life. Neemt u snel contact op met de medewerkers van Easy Life via het online aanvraagformulier, of telefonisch. U geeft uw wensen en eisen aan en de medewerkers gaan enthousiast op zoek naar de best passende poetshulp in Lede. Zo maakt Easy Life het leven écht een stuk makkelijker!

of bel
+32 5 359 01 04
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ketheeswaran K. uit Antwerpen heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Isabelle D. uit Corbais heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Freddy F. uit Evergem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Yelco G. uit Dendermonde heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Rody W. uit Wommelgem heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.