Easy Life scoort
4.2 op basis van
11311 beoordelingen

Poetshulp Kortrijk

Een goede poetshulp in Kortrijk vinden, is niet eenvoudig. Easy Life neemt u graag deze zorgen uit handen en vindt snel de best passende poetshulp in Kortrijk voor u! Een professionele poetshulp, die betrouwbaar is en aansluit bij uw wensen en behoeften. Dat is gemakkelijk, nietwaar? Easy Life!

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetshulp

Wanneer u een poetshulp inzet in uw woning, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze hulp degelijk en betrouwbaar is. Voor Easy Life is dat vanzelfsprekend en daarom zorgt dit professionele poetsbureau ervoor dat iedere poetshulp eerst gescreend wordt, alvorens zij ingezet wordt. Op deze manier worden betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd en kunt u uw huishouden zonder zorgen overlaten aan de poetshulp.

Poetshulp in Kortrijk met dienstencheques betalen

Een poetshulp via Easy Life vinden, is in vele opzichten gunstig. U bent niet enkel verzekerd van een professionele poetshulp, maar u kunt de werkuren ook nog eens uitbetalen middels dienstencheques. Deze cheques zijn eenvoudig te bestellen en worden bij u thuis afgeleverd. Wilt u de administratieve rompslomp van het bestellen van dienstencheques liever aan Easy Life overlaten, dan is dat geen enkel probleem! Met dienstencheques betalen is handig, veilig en daarnaast biedt het ook nog eens een belastingvoordeel. De kosten van de cheques zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar. Zo wordt een poetshulp inzetten wel heel aantrekkelijk!

Extra gemak met een poetshulp van Easy Life

De poetshulp van Easy Life, kan u helpen bij uiteenlopende taken in het huishouden. U hoeft daarbij niet enkel te denken aan stoffen, stofzuigen en dweilen; een poetshulp van Easy Life zet graag een stapje extra. Wanneer u wenst, kan de poetshulp in overleg ook uw boodschappen in huis halen, uw strijk verzorgen of uw maaltijd voor die dag klaarzetten. Dat is nu echt de service van Easy Life!

Poetshulp in Kortijk? Easy Life!

Twijfelen is niet meer nodig, laat Easy Life de beste poetshulp in Kortrijk aan u voorstellen. Easy Life is een voordelig en flexibel poetsbureau met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Al meer dan 14.000 gezinnen profiteren vol tevredenheid van de uitgebreide service van Easy Life. Wilt u ook genieten van meer vrije tijd én een propere woning? Easy Life vindt graag snel de best passende poetshulp in Kortrijk voor u. U geeft uw wensen aan via het online aanvraagformulier, of bespreekt dit telefonisch met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Hierna gaan zij direct aan de slag om de beste match aan u voor te stellen.

of bel
056 96 07 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Joke V. uit Oostham heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kathy V. uit Moerkerke heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jasmin L. uit Reet heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lies C. uit Merelbeke heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Astrid L. uit Oudenburg heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.