Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Poetshulp Kalmthout

Zoekt u een poetshulp in Kalmthout? En dan wel eentje die goed is in huishoudelijk werk en daarnaast ook betrouwbaar? Zo’n poetshulp in Kalmthout vinden is niet gemakkelijk. Waar begint u met zoeken en hoe kunt u erachter komen of de poetshulp te vertrouwen is? Easy Life staat graag voor u klaar en stelt u voor aan de beste poetshulp in Kalmthout. Easy Life is niet voor niets een specialist binnen deze markt te noemen.

Een poetshulp laten kuisen

Het kan zijn dat u een poetshulp zoekt, omdat u lichamelijk niet in staat bent om huishoudelijke taken uit te voeren, omdat u een drukke job heeft en weinig vrije tijd overhoudt, of omdat u gewoonweg geen goesting hebt om uw huis te kuisen. De reden doet er eigenlijk niet toe. Eén ding staat vast: een poetshulp inschakelen geeft u meer rust en vrije tijd!

Altijd een propere woning

Wat is er fijner dan thuiskomen in een propere woning? Wanneer u een poetshulp inschakelt, dan zult u merken dat u de kleine huishoudelijke taken makkelijker zelf oppakt. Een opgeruimd en fris huis geeft rust. Easy Life hecht er dan ook veel waarde aan dat de poetshulp kwaliteit levert. Daarom screenen zij elke poetshulp alvorens deze in te schakelen. Zo bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van betrouwbaarheid van de poetshulp in Kalmthout.

Wat de poetshulp kan doen

Een poetshulp in Kalmthout via Easy Life neemt altijd een stapje extra. Naast de standaard werkzaamheden van een poetshulp, kan de hulp via Easy Life ook meer voor u doen. In overleg kan de hulp bijvoorbeeld ook uw boodschappen verzorgen, uw maaltijd klaarzetten of uw strijk doen. Zo maakt een poetshulp het leven écht een stuk gemakkelijker!

Extra voordeel met dienstencheques

Naast de screening en de flexibiliteit in werkzaamheden, geeft een poetshulp van Easy Life nog meer voordeel. De gewerkte uren betaalt u namelijk eenvoudig uit met dienstencheques. Eén gewerkt uur staat daarbij gelijk aan één dienstencheque. U hoeft dus geen contant geld in huis te halen en daarnaast zijn de kosten voor dienstencheques ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel heel aangenaam om een poetshulp in huis te nemen.

Poetshulp in Kalmthout vinden? Easy Life regelt het!

Wilt u de beste poetshulp in Kalmthout vinden? Neem dan contact op met Easy Life. Dat kan via het online aanvraagformulier of telefonisch. De enthousiaste medewerkers gaan dan snel voor u aan de slag om de best passende poetshulp voor u te vinden. Zo kunt u binnenkort genieten van meer vrije tijd en een proper huis!

of bel
+32 3 369 92 57
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Nina D. uit Landegem heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tatjana A. uit Aartselaar heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

VEERLE D. uit Bredene heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Christel C. uit Kapellen heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Leen G. uit Neeroeteren heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.