EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp jobs Oostkamp

Bent u op zoek naar poetshulp jobs in Oostkamp? Een job waarin u zelf bepaalt tot hoeveel uur u wilt werken als poetshulp? Jobs in Oostkamp waarbij u profiteert van een uurrooster op maat? Dicht bij huis met ook nog eens het mooiste loonpakket op de markt? Dan bent u bij EasyLife op het juiste adres!

De beste poetshulp jobs in Oostkamp

EasyLife staat bekend als een professioneel, betrouwbaar poetsbureau waar kwaliteit vooropstaat. EasyLife wil daarom graag de beste poetshulpen in dienst. Daar staat natuurlijk wel wat tegenover en daarom zorgt EasyLife goed voor haar werknemers. Wil je dus de beste poetshulp jobs in Oostkamp vinden? Neem dan snel contact op met EasyLife!

Uurrooster op maat

Bij EasyLife bepaalt u zelf uw uurrooster! U bepaalt zelf hoeveel uur u per week inzetbaar bent. Is dat 15, 20, of maar liefst 38 uur: alles is mogelijk. EasyLife maakt een planning die rekening houdt met uw voorkeuren. Uw poetshulp jobs in Oostkamp zijn dus prima te combineren met uw gezin of andere activiteiten. EasyLife biedt flexibiliteit!

Poetshulp jobs in Oostkamp: dicht bij huis!

Het is natuurlijk erg fijn als u voor uw werk niet ver hoeft te reizen. Niet onnodig veel tijd onderweg en geen lange files. De tijd die u bespaart, kunt u veel beter besteden aan uw kinderen, familie, vrienden en hobby’s, toch?

Het mooiste loonpakket bij poetshulp jobs

EasyLife in Oostkamp biedt niet alleen een zeer competitief uurloon, maar voorziet in massa’s andere voordelen. Werken via dit poetsbureau betekent dat u werkt volgens de wettelijke regels. U bouwt een pensioen op, zodat u later ook verzekerd bent van een inkomen. Aan een uitgebreide hospitalisatieverzekering is ook gedacht, mocht het een periode wat minder gaan. Daarnaast krijgt u ieder jaar vakantiegeld en een eindejaarspremie. Ook hebt u recht op een transportvergoeding en krijgt u zelfs een vergoeding voor de tijd tussen twee klanten! Werkkledij krijgt u ook via EasyLife, of u krijgt hiervoor een vergoeding. En, tenslotte biedt EasyLife u ook nog eens regelmatig opleidingen én coaching op de werkvloer. Waar wacht u nog op? De beste poetshulp jobs vindt u bij EasyLife!

EasyLife opleiding

Hebt u nog geen ervaring als huishoudhulp, of wilt u graag bijleren? EasyLife biedt iedereen een basisopleiding, waarin klantgerichtheid, werkorganisatie en productenkennis centraal staan. Daarnaast werken er verschillende coaches van EasyLife op de werkvloer, die u komen helpen om nieuwe technieken aan te leren en u de nodige tips kunnen geven.

Meldt u direct aan!

Dat EasyLife de beste poetshulp jobs in Oostkamp biedt, mag wel duidelijk zijn. Meldt u daarom direct aan, zodat u -samen met 1.600 collega’s- Vlaanderen kunt laten schitteren!

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid