Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp jobs Mechelen

Wil je werken met dienstencheques in Mechelen?

Easy Life is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Wij hebben diverse kantoren in Vlaanderen en meer dan 500 werknemers. Daarom kun je bij ons rekenen op stabiliteit, zekerheid en de kans om je talenten te benutten. Als poetshulp werk je goeddeels zelfstandig, terwijl je toch deel uitmaakt van een hecht team.
Wegens uitbreiding is Easy Life op zoek naar gemotiveerde poetshulpen in Mechelen. Werk jij ook graag binnen het systeem van dienstencheques? Dit heeft namelijk vele voordelen. Kom je bij ons in dienst, dan krijg je een vast arbeidscontract, een flexibel uurrooster en adressen in je eigen regio. Dit alles tegen een goede verloning en aantrekkelijke loonvoorwaarden.

Poetshulp jobs in Mechelen

Ben je gemotiveerd en accuraat? Zet je je graag in voor anderen? En kun je je goed uitdrukken in het Nederlands? Dan zul je je vast snel thuisvoelen in onze poetshulp jobs in Mechelen. Als poetshulp in Mechelen bezoek je de mensen thuis. Je neemt hen diverse taken uit handen, zoals ramen lappen, strijken, stof afnemen of dweilen. Maar ook het doen van de boodschappen, koken of klein naaiwerk kunnen worden gevraagd. Kortom: zinvol werk dat steeds afwisselend is.

Kom jij ook graag ons team versterken? Laat dan hier je gegevens achter, en wij contacteren je zo spoedig mogelijk!

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid