EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp jobs Maldegem

Poetshulp jobs in Maldegem

Zoek je een gevarieerde job? Of verricht je momenteel nog zwartwerk? Werken met dienstencheques is de ideale oplossing!
Dienstencheques zijn een initiatief van de federale overheid, dat het particulieren aantrekkelijker moet maken om een poetshulp in te huren. Als poetshulp bij EasyLife kom je bij de mensen thuis. Je verricht er tal van huishoudelijke diensten, zoals schoonmaken, koken, boodschappen doen, ramen lappen of strijken. De klant betaalt met voordelige diensten cheques.

Flexibel werken in jouw eigen regio?

Het aantal particulieren dat kennismaakt met onze service neemt nog altijd toe. Wij zoeken dan ook regelmatig personeel voor poetshulp jobs in Maldegem. Heb je zin in een boeiende job? Kom je graag bij mensen thuis, en is een smetteloos huishouden aan jou wel besteed? Laat dan zeker van je horen!
Bij EasyLife hoeft niemand in het zwart te werken; wij bieden ons personeel alle voordelen van een loontrekkende. Dat wil zeggen: een correct betaalde verloning, pensioensparen, vakantiedagen en vele andere extra's. Daarnaast mag je rekenen op de assistentie van een persoonlijke coördinator. Je uurrooster wordt samengesteld in overleg. Voltijds of deeltijds, waar en wanneer het je schikt. Kortom: een flexibele job in Maldegem die perfect past bij je mogelijkheden.

Benieuwd naar jouw job mogelijkheden in Maldegem? Hier vind je alle informatie om contact op te nemen.

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid