Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Poetshulp jobs Lier

De beste poetshulp jobs in Lier vindt u bij Easy Life. Bepaal zelf de uren waarbinnen u inzetbaar bent, geniet van een uurrooster op maat, een werkplek dicht bij huis én een geweldig loonpakket. Zoekt u poetshulp jobs in Lier, dan bent u bij Easy Life aan het juiste adres. Join Easy Life!

Poetshulp jobs in Lier vindt u hier

Easy Life is een professioneel poetsbureau dat bekend staat om haar service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Enkel de beste poetshulpen worden door Easy Life ingezet. Werkt u voor Easy Life, dan weet u dat er goed voor u gezorgd wordt. Geniet ook van de vele voordelen die werken voor Easy Life biedt en schrijf u snel in!

Flexibele werkuren

Combineert u uw poetshulp jobs in Lier met een gezin of andere werkzaamheden? Dat gaat prima bij Easy Life. U geeft namelijk zelf aan hoeveel uur per week u inzetbaar bent. Uw werkplanning wordt afgestemd op uw voorkeuren, zodat alles in uw eigen planning past. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw poetshulp jobs in Lier niet te combineren zijn met uw andere activiteiten.

Poetshulp jobs in Lier: voorkom reistijd

Reistijd is verloren tijd. Wanneer u poetshulp jobs in Lier zoekt, dan zorgt Easy Life ervoor dat u zo min mogelijk reistijd kwijt bent. Geen onnodige tijd in de auto of de bus, geen files. U bent snel op uw werk en ook weer snel thuis. Heel easy!

Uitstekend loonpakket

Bij een uitstekend poetsbureau, hoort ook een uitstekend loonpakket. Easy Life biedt een concurrerend uurtarief en regelt alles tot in de puntjes. Zo bouwt u automatisch een pensioen op, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast wordt u een uitgebreide hospitalisatieverzekering geboden, voor de tijden waarin het misschien even wat minder gaat. Wat ook binnen het loonpakket hoort, is een transportvergoeding. En zelfs voor de tijd die u kwijt bent tussen twee klanten in, ontvangt u een vergoeding. Werkkledij wordt verzorgd of krijgt u vergoed. Daarnaast ontvangt u elk jaar vakantiegeld en een eindejaarspremie. Tenslotte krijgt u de mogelijkheid opleidingen binnen het vakgebied te volgen en krijgt u coaching op de werkvloer.

Basisopleiding voor beginnende poetshulpen

Hebt u nog geen ervaring als poetshulp, maar wilt u wel graag aan de slag binnen dit vakgebied? Dan biedt Easy Life u graag een waardevolle basisopleiding, waarin u meer leert over klantgerichtheid, productenkennis en werkorganisatie. Daarnaast staan de Easy Life coaches voor u klaar om u op de werkvloer nieuwe technieken aan te leren en u te voorzien van de beste tips. Join Easy Life!

of bel
+32 3 369 89 10
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Antje D. uit Maldegem heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Valerie V. uit Geel heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Basma B. uit Luik heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Frederik C. uit Langemark-Poelkapelle heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Birgitte D. uit Begijnendijk heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.