EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp jobs Lier

De beste poetshulp jobs in Lier vindt u bij EasyLife. Bepaal zelf de uren waarbinnen u inzetbaar bent, geniet van een uurrooster op maat, een werkplek dicht bij huis én een geweldig loonpakket. Zoekt u poetshulp jobs in Lier, dan bent u bij EasyLife aan het juiste adres. Join EasyLife!

Poetshulp jobs in Lier vindt u hier

EasyLife is een professioneel poetsbureau dat bekend staat om haar service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Enkel de beste poetshulpen worden door EasyLife ingezet. Werkt u voor EasyLife, dan weet u dat er goed voor u gezorgd wordt. Geniet ook van de vele voordelen die werken voor EasyLife biedt en schrijf u snel in!

Flexibele werkuren

Combineert u uw poetshulp jobs in Lier met een gezin of andere werkzaamheden? Dat gaat prima bij EasyLife. U geeft namelijk zelf aan hoeveel uur per week u inzetbaar bent. Uw werkplanning wordt afgestemd op uw voorkeuren, zodat alles in uw eigen planning past. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw poetshulp jobs in Lier niet te combineren zijn met uw andere activiteiten.

Poetshulp jobs in Lier: voorkom reistijd

Reistijd is verloren tijd. Wanneer u poetshulp jobs in Lier zoekt, dan zorgt EasyLife ervoor dat u zo min mogelijk reistijd kwijt bent. Geen onnodige tijd in de auto of de bus, geen files. U bent snel op uw werk en ook weer snel thuis. Heel easy!

Uitstekend loonpakket

Bij een uitstekend poetsbureau, hoort ook een uitstekend loonpakket. EasyLife biedt een concurrerend uurtarief en regelt alles tot in de puntjes. Zo bouwt u automatisch een pensioen op, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast wordt u een uitgebreide hospitalisatieverzekering geboden, voor de tijden waarin het misschien even wat minder gaat. Wat ook binnen het loonpakket hoort, is een transportvergoeding. En zelfs voor de tijd die u kwijt bent tussen twee klanten in, ontvangt u een vergoeding. Werkkledij wordt verzorgd of krijgt u vergoed. Daarnaast ontvangt u elk jaar vakantiegeld en een eindejaarspremie. Tenslotte krijgt u de mogelijkheid opleidingen binnen het vakgebied te volgen en krijgt u coaching op de werkvloer.

Basisopleiding voor beginnende poetshulpen

Hebt u nog geen ervaring als poetshulp, maar wilt u wel graag aan de slag binnen dit vakgebied? Dan biedt EasyLife u graag een waardevolle basisopleiding, waarin u meer leert over klantgerichtheid, productenkennis en werkorganisatie. Daarnaast staan de EasyLife coaches voor u klaar om u op de werkvloer nieuwe technieken aan te leren en u te voorzien van de beste tips. Join EasyLife!

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid