EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp jobs Kortrijk

U bent op zoek naar poetshulp jobs in Kortrijk? Welkom bij EasyLife! Bij dit professioneel poetsbureau, vindt u een job waarbij u zelf kunt aangeven tot hoeveel uur u inzetbaar bent als poetshulp. Jobs in Kortrijk en omgeving, waarbij u in overleg een uurrooster op maat krijgt aangeboden. Dicht bij huis, met een uitstekend loonpakket. Wellicht zelfs het mooiste loonpakket op de markt!

De beste poetshulp jobs in Kortrijk

EasyLife is een professioneel, betrouwbaar en servicegericht poetsbureau waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dat EasyLife daarom enkel de beste poetshulpen in dienst neemt, is vanzelfsprekend. Daar staat uiteraard wel wat tegenover! EasyLife biedt werknemers de beste poetshulp jobs in Kortrijk met een passend salaris en veel extra’s.

Passend uurrooster

Wie wil dat nu niet? Zelf uw uurrooster bepalen: dat kan bij EasyLife. U geeft aan hoeveel uur u per week inzetbaar bent als poetshulp. Jobs in Kortrijk worden door EasyLife op een rij gezet en u krijgt het aantal uur dat u hebt aangegeven toebedeeld. Bij de planning wordt er rekening gehouden met uw voorkeuren. De poetshulp jobs in Kortrijk zijn dus uitstekend te combineren met uw gezin of andere activiteiten.

Dicht bij huis werken: EasyLife regelt het!

Wat een luxe om dicht bij huis te kunnen werken. Geen onnodige reistijd, geen lange files. De tijd die u bespaart door dicht bij huis te werken, kunt u aan meer belangrijke zaken besteden! EasyLife zoekt voor u de beste poetshulp jobs in Kortrijk, zodat u niet ver hoeft te reizen. Maar ook in andere plaatsen kunt u uiteraard terecht om te werken. Geef uw voorkeur aan bij EasyLife en zij vinden de perfecte werkplek voor u!

Het beste loonpakket voor poetshulp jobs

In Kortrijk is EasyLife als beste poetsbureau aanwezig. EasyLife biedt niet alleen een zeer competitief uurloon, maar voorziet daarnaast in vele andere voordelen. Werkt u via EasyLife, dan werkt u volgens de wettelijke voorschriften. U bouwt een pensioen op, krijgt een uitgebreide hospitalisatieverzekering en daarnaast heeft u ieder jaar recht op vakantiegeld en een eindejaarspremie. Dient u met het openbaar vervoer of met uw eigen auto te reizen voor uw poetshulp job? Dan hebt u tevens recht op een transportvergoeding. Ook de tijd tussen twee klanten in wordt vergoed. Werkkledij regelt EasyLife voor u, of u krijgt hiervoor een vergoeding, zodat u zelf uw werkkleding kunt verzorgen. En, tenslotte biedt deze werkgever u regelmatig opleidingen én coaching op de werkvloer. Dus, waar wacht u nog op? De beste poetshulp jobs in Kortrijk vindt u bij EasyLife!

Opleiding tot poetshulp

Hebt u nog geen ervaring als poetshulp, of wilt u graag bijleren? EasyLife biedt elke werknemer een basisopleiding, waarin klantgerichtheid, werkorganisatie en productenkennis centraal staan. Ook zijn er verschillende coaches van EasyLife aanwezig op de werkvloer, die u komen helpen om nieuwe technieken aan te leren en u daarnaast de nodige tips kunnen geven.

Meldt u direct aan!

Dat EasyLife de beste poetshulp jobs in Kortrijk biedt, staat vast. Meldt u daarom direct aan, zodat u -samen met 1.600 collega’s- Vlaanderen kunt laten schitteren!

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid