Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp jobs Kontich

Interesse in onze poetshulp jobs in Kontich?

Werk jij ook graag flexibel? En lijkt het je heerlijk om op de fiets naar het werk te kunnen gaan? Lees dan zeker verder, want bij Easy Life is het mogelijk. Wij zijn een dynamisch dienstenchequebedrijf met een kantorennetwerk over heel Vlaanderen. Onze medewerkers komen bij de klanten thuis. Elke dag doen meer dan vijfhonderd huishoudhulpen hun best om het anderen gemakkelijker te maken. Stofzuigen, strijken, koken, boodschappen doen of ramen lappen: wij regelen het. Kom jij binnenkort ook ons team versterken?

De voordelen van werken met dienstencheques

Werken met dienstencheques heeft vele voordelen. Zo kun je werken in je eigen regio, hoeveel en wanneer het jou schikt. Een flexibel uurrooster biedt je de mogelijkheid om naar wens deeltijds of voltijds te werken. Toch kun je bij ons altijd zeker zijn van een correcte verloning, pensioensparen, sociale zekerheid, vakantiegeld en diverse extralegale voordelen.
Ben jij discreet, accuraat en behulpzaam? Beleef je plezier aan het omgaan met mensen, en kun je je goed uitdrukken in het Nederlands? Dan voel je je zeker snel bij ons thuis.

Heb je interesse in onze poetshulp jobs in Kontich? Aarzel niet en neem contact met ons op!"

of bel
03 449 70 07
Vandaag nog open tot 17u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid