Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Poetshulp jobs Gent

Werken met dienstencheques: iets voor jou?

Easy Life is op zoek naar gemotiveerde poetshulpen in Gent. Wil je werken binnen het systeem van dienstencheques? Dit biedt tal van voordelen. Werken bij Easy Life betekent een vast contract, een flexibel uurrooster en werk in je eigen regio. Wij bieden een goede verloning en alle rechten van een loontrekkende.
Bovendien is Easy Life een jong en snelgroeiend bedrijf. Wij hebben diverse kantoren en meer dan 500 huishoudhulpen in dienst. Dit maakt dat je kunt rekenen op zekerheid, stabiliteit en de kans om je talenten optimaal te benutten. Bij Easy Life werk je zelfstandig, en toch zijn we een hecht team.

Poetshulp jobs in Gent

Houd je van netheid en orde? Zet je je graag in voor een smetteloos resultaat? En ontmoet je graag verschillende soorten mensen? Dan zul je je zeker thuis voelen in onze poetshulp jobs in Gent. Als poetshulp in Gent kom je bij de mensen thuis. Je verzorgt daar diverse huishoudelijke taken, zoals strijken, ramen lappen, stofzuigen of dweilen. Maar ook het bereiden van een maaltijd, klein naaiwerk of de dagelijkse boodschappen kunnen van je worden gevraagd. Kortom: afwisselend werk dat geen twee dagen hetzelfde is.

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Laat dan vandaag nog je gegevens achter, en wij contacteren je zo spoedig mogelijk!

of bel
+32 9 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Tatyana V. uit Heusden-Zolder heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ann B. uit Massenhoven heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Charlotte W. uit Vorst heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els T. uit Betekom heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lisa U. uit Erpe heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.