Easy Life scoort
4.2 op basis van
22709 beoordelingen

Poetshulp Hamme

Bent u op zoek naar een poetshulp in Hamme, maar weet u niet waar u de zoektocht moet beginnen? Verspil verder geen tijd en laat Easy Life u al het werk uit handen nemen. Op deze manier bent u ook nog eens verzekerd van een professionele poetshulp die betrouwbaar en goed is. Over gemakkelijk gesproken!

Een poetshulp uit Hamme inschakelen

Er hoeft geen specifieke reden te zijn om een poetshulp in te schakelen. Het kan zijn dat u een drukke job heeft, veel tijd kwijt bent aan hobby’s of gezin, lichamelijk beperkt bent of dat u zelf niet zo goed bent in kuisen. Wat het ook mag zijn, een poetshulp in huis halen geeft u meer vrije tijd en rust. Wat is er nu fijner dan thuiskomen in een propere woning die heerlijk fris ruikt?

Een betrouwbare en goede poetshulp in Hamme

Easy Life streeft de beste dienstverlening na. Dit houdt in dat zij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Om deze reden zorgen zij ervoor dat elke poetshulp gescreend wordt, alvorens hem of haar in te zetten. Zo kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetshulp waarborgen en kunt u zorgeloos genieten van uw extra tijd en rust.

Taken van de poetshulp in uw huis

Een poetshulp voert voornamelijk standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen en het sanitair schoonmaken. Maar, een poetshulp van Easy Life kan meer voor u betekenen. In overleg kan de poetshulp bijvoorbeeld ook uw maaltijd klaarzetten, uw strijk verzorgen of de boodschappen in huis halen. U geeft uw wensen aan en Easy Life vindt voor u de best passende poetshulp in Hamme. Wat een easy life!

Extra voordelen met dienstencheques

Wat u tevens extra voordeel kan geven, is dat een poetshulp in Hamme via Easy Life met dienstencheques uit te betalen is. Dit houdt in dat u vooraf dienstencheques bestelt (of door Easy Life laat bestellen) en daarmee de poetshulp betaalt. Zo hoeft u geen contant geld in huis te halen. Daarnaast zijn de kosten die u uitgeeft aan dienstencheques deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel heel goedkoop om een poetshulp in te schakelen. Wacht daarom niet langer en neem contact op met Easy Life!

Easy Life helpt u aan de beste poetshulp in Hamme

Laat de medewerkers van Easy Life u telefonisch de mogelijkheden uitleggen, of vul direct het online aanvraagformulier in. Zo kunt u binnenkort genieten van meer vrije tijd en een propere en frisse woning!

of bel
+32 5 269 04 94
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ann H. uit Waarschoot heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Yelco G. uit Dendermonde heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kim B. uit Waasmunster heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hasnaa E. uit LiÈge heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Miranda A. uit Schilde heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.