EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Gent

Heeft u genoeg van het ramen lappen en stapelt het wasgoed zich op? EasyLife heeft de oplossing: een poetshulp in Gent! Wij zijn er speciaal om u het leven gemakkelijker te maken. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten, zoals dweilen, het stofzuigen van uw huis, schoonmaken, de ramen wassen of de dagelijkse boodschappen. Ook kunt u uw gewassen wasgoed inbrengen bij één van onze strijkateliers. Voor dit alles heeft u slechts dienstencheques nodig.

De juiste poetshulp voor al uw wensen

Steeds meer Belgen ontdekken de voordelen van een poetshulp. Dankzij het systeem van dienstencheques is dit namelijk zeer aantrekkelijk. De federale overheid betaalt een flink stuk mee. Voor een prestatie-uur huishoudelijke hulp betaalt u slechts 9 euro. Na fiscale aftrek van 30% blijft er slechts 6,30 over om zelf te betalen. Dus waarom zou u nog langer zelf poetsen? Doe uw voordeel met dit aantrekkelijke systeem!
Hoe werkt het? Allereerst koopt u uw cheques in via Sodexo. Een link vindt u op onze website, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Gent. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste poetshulp. Een betrouwbare kracht die volledig aansluit bij uw wensen."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid