EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Geel

Zoekt u een poetshulp in Geel, maar vindt u het niet gemakkelijk om een poetshulp te vinden die professioneel én betrouwbaar is? EasyLife helpt u graag en stelt u snel voor aan een goede poetshulp die u zorgeloos in uw huis kunt laten. Zo hebt u snel uw handen vrij voor de echt belangrijke zaken en geniet u van een propere woning en meer gemak.

Een poetshulp inschakelen

Het kan zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om huishoudelijke taken uit te voeren. Misschien heeft u een drukke job, waardoor u te weinig tijd voor het huishouden overhoudt. Maar het kan ook zijn dat u simpelweg geen goesting hebt om zelf te poetsen. Wat de reden ook mag zijn om een poetshulp in te schakelen: een poetshulp biedt gewoonweg veel gemak en zorgt ervoor dat u meer vrije tijd overhoudt. Wat een easy life…

Extra gemak met een poetshulp van EasyLife

Een poetshulp van EasyLife is niet zomaar een poetshulp. Naast de standaard huishoudelijke taken die een hulp normaal gezien uitvoert, kan een poetshulp van EasyLife meer voor u betekenen. In overleg kan de hulp ook extra taken van u overnemen. Denkt u daarbij aan het doen van uw strijk, het in huis halen van uw boodschappen of het klaarmaken van een maaltijd. Dat betekent dat uw was netjes gestreken in de kast ligt als u thuis komt, uw voorraadkast weer aangevuld is en u lekker aan kunt schuiven voor de maaltijd. Wat een service, wat een gemak: écht EasyLife!

De beste poetshulp in Geel

EasyLife staat dus voor service en kwaliteit, dat zal wel duidelijk zijn. Deze hoge standaard bereikt dit professioneel poetsbureau door enkel de beste poetshulpen in te zetten. Om er zeker van te zijn dat alleen de beste poetshulpen aangenomen worden, screent EasyLife iedere poetshulp. Pas wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van EasyLife, wordt de hulp ingezet. U kunt het huishouden dus zonder zorgen overlaten aan een poetshulp van EasyLife!

Poetshulp uitbetalen middels dienstencheques

Een poetshulp van EasyLife betaalt u zelf middels dienstencheques. Deze zijn eenvoudig te bestellen en worden bij u thuis afgeleverd. Contant geld hoeft u dus niet meer in huis te halen en daarnaast biedt het betalen met dienstencheques ook een fiscaal voordeel. De kosten zijn deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een poetshulp via EasyLife wel erg aantrekkelijk, niet?

Poetshulp vinden in Geel? EasyLife regelt het!

Bent u overtuigd van de vele voordelen van EasyLife? Neemt u dan direct contact op met de enthousiaste medewerkers van dit professionele poetsbureau. U geeft uw wensen en behoeften aan en zij gaan direct voor u aan de slag om de best passende poetshulp in Geel te vinden. Geniet van een easy life!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid