Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Poetshulp Geel

Zoekt u een poetshulp in Geel, maar vindt u het niet gemakkelijk om een poetshulp te vinden die professioneel én betrouwbaar is? Easy Life helpt u graag en stelt u snel voor aan een goede poetshulp die u zorgeloos in uw huis kunt laten. Zo hebt u snel uw handen vrij voor de echt belangrijke zaken en geniet u van een propere woning en meer gemak.

Een poetshulp inschakelen

Het kan zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om huishoudelijke taken uit te voeren. Misschien heeft u een drukke job, waardoor u te weinig tijd voor het huishouden overhoudt. Maar het kan ook zijn dat u simpelweg geen goesting hebt om zelf te poetsen. Wat de reden ook mag zijn om een poetshulp in te schakelen: een poetshulp biedt gewoonweg veel gemak en zorgt ervoor dat u meer vrije tijd overhoudt. Wat een easy life…

Extra gemak met een poetshulp van Easy Life

Een poetshulp van Easy Life is niet zomaar een poetshulp. Naast de standaard huishoudelijke taken die een hulp normaal gezien uitvoert, kan een poetshulp van Easy Life meer voor u betekenen. In overleg kan de hulp ook extra taken van u overnemen. Denkt u daarbij aan het doen van uw strijk, het in huis halen van uw boodschappen of het klaarmaken van een maaltijd. Dat betekent dat uw was netjes gestreken in de kast ligt als u thuis komt, uw voorraadkast weer aangevuld is en u lekker aan kunt schuiven voor de maaltijd. Wat een service, wat een gemak: écht Easy Life!

De beste poetshulp in Geel

Easy Life staat dus voor service en kwaliteit, dat zal wel duidelijk zijn. Deze hoge standaard bereikt dit professioneel poetsbureau door enkel de beste poetshulpen in te zetten. Om er zeker van te zijn dat alleen de beste poetshulpen aangenomen worden, screent Easy Life iedere poetshulp. Pas wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, wordt de hulp ingezet. U kunt het huishouden dus zonder zorgen overlaten aan een poetshulp van Easy Life!

Poetshulp uitbetalen middels dienstencheques

Een poetshulp van Easy Life betaalt u zelf middels dienstencheques. Deze zijn eenvoudig te bestellen en worden bij u thuis afgeleverd. Contant geld hoeft u dus niet meer in huis te halen en daarnaast biedt het betalen met dienstencheques ook een fiscaal voordeel. De kosten zijn deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een poetshulp via Easy Life wel erg aantrekkelijk, niet?

Poetshulp vinden in Geel? Easy Life regelt het!

Bent u overtuigd van de vele voordelen van Easy Life? Neemt u dan direct contact op met de enthousiaste medewerkers van dit professionele poetsbureau. U geeft uw wensen en behoeften aan en zij gaan direct voor u aan de slag om de best passende poetshulp in Geel te vinden. Geniet van een easy life!

of bel
+32 1 449 05 08
Open van ma tot do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Stefanie L. uit Leerbeek heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Caroline R. uit Astene heeft 37 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Barbara V. uit Tielt-Winge heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Cynthia D. uit Geel heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Inge P. uit Koersel heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.